Mit jelent számunkra az egészség?

Nyomtatás E-mail

Mit jelent számunkra az egészség?

Az egészség az ”Egész-ség” része. Az “Egész-ség” azt jelenti, harmóniában vagyok Önmagammal és a környezetemmel. Ahhoz, hogy harmóniában legyek, nagyon sok fontos dolgot meg kell tennem Önmagamért és másokért. Első és legfontosabb a megbocsátás, ha dühöt és haragot hordozunk a szívünkben soha nem leszünk boldogok, egészségesek. Önmagunknak is tudni kell megbocsátani!

Hiszem, hogy a szeretet a legjobb módszer a boldogsághoz, és az egészséghez vezető úton. Amikor szeretem magam, fontos számomra a testem és a lelkem egészsége. Mindenki érzi mire van szüksége, csak lehet, hogy nem tartja magát annyira fontosnak, hogy megtegye azt amit szeretne. Például egy kis kirándulás, séta, pihenés stb. , sokszor azt mondjuk nem érek rá most erre, pedig ha megtesszük amire vágyunk ,olyan energiák szabadulnak fel, ami sokkal könnyebbé teszi a további teendőink elvégzését.

Atudatos figyelem is segít abban, hogy meglássuk a világban a szép és pozitív dolgokat. Minden pillanatban eldönthetem mire fókuszálok!

Figyelhetek a betegségre, fájdalomra, a világban zajló negatív eseményekre, ugyanakkor figyelhetek a szeretetre, szépségre, egészségre.

A választás lehetősége a kezünkben van, dönthetek úgy hogy jól érzem magam!

 

Döntsünk úgy, hogy jól érezzük magunkat!

 

Figura Ildikó

 

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép