Indiso

Nyomtatás E-mail
Írta: Szeged   


Hetek óta köhög az egész ország. Hát már sosem múlik el???
  
 
 
 
 
Hiába a nagy mínuszok, január eleje óta a vírusos megbetegedések bizony sokakat levettek a lábukról. Többeknél szövődmények is kialakultak, szűnni nem akaró orrfolyással, köhögéssel, amit még az is nehezít, hogy az átlagosnál magasabb térségünkben a légszennyezettség. 
 
A légutak megtisztítására, a légúti betegségek tüneteinek enyhítésére ma már számos készítmény és módszer ismert, ám sokaknak újdonság lehet az egészségügyi száraz sóterápia. 
Régóta tudjuk, hogy a természetes sóbarlangok klímája gyógyítja a légzőszerveket, ezért az az alsó- vagy felső légúti betegségek kezelésére kimondottan ajánlott. 
 
A szelíd gyógymódok alapjain nyugvó száraz sóterápia eredményeit a keleti orvosláson kívül a nyugati orvostudomány is elismeri. A természetes sóbarlangokban történő kezelések hatékonysága messze földön közismert, ám a felgyorsult világban, a nyüzsgő nagyvárosokban élők számára viszonylag nehezen hozzáférhető.
 
Ezen probléma kiküszöbölésére már városi közegben is elérhetőek olyan Sóklinikák, melyekben mesterségesen hozták létre a sóbarlangokban található gyógyító .
Az ilyen típusú sóterápia hatékonysága abban rejlik, hogy a száraz, kifejezetten magas koncentrációjú hatóanyag könnyen belélegezhető, a részecskéi rendkívül kisméretűek, így a legkisebb hörgőcskékbe eljutva, az alsó légutakban is hatékonyan fejtik ki jótékony hatásukat.  A légúti betegségekben szenvedő betegek közérzetét és légzésfunkcióit szignifikánsan javítja a száraz sóterápia. A só, a légutak nyálkahártyájára kifejtett kedvező hatása miatt a váladék feloldásán túl a gyulladásos folyamatok során is jó hatású. 
A különlegesen tiszta NaCl-aeroszol megfelelő, kúraszerű használat esetén biztosítja az egyedülálló gyógyhatást. 
A száraz só belégzés, mint kezelési lehetőség és az orvosi felügyelet mellett végzett sóterápia Szegeden is megtalálhatóItt - Magyarországon egyedülálló módon - a terápia hatékonyságát  jógaterapeuta vezetésével könnyen elvégezhető jóga- és légzőgyakorlatokkal növelik. 

Az egészségügyi száraz sóterápia az alsó- és felső légúti betegségek – asztma, allergia, influenza, krupp, bronchitis, COPD, cisztás fibrózis és enyhébb felső légúti megbetegedések – leghatékonyabb természetes kezelési módszere. Bizonyos bőrbetegségekben (pl. pikkelysömör, ekcéma, pyoderma) szenvedőknek, dohányosoknak vagy egészségtelen munkakörülmények között dolgozóknak szintén ajánlott.


 
                                                                                                                                          
                                                                                                                

 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép