Dobra Izabella kristályterapeuta energetikai lélekgyógyász

Nyomtatás E-mail
Írta: Szeged   

Fontos hogy egészségünket testi-lelki szinten egyaránt megőrizzük – hiszen a betegségek kiváltó oka mindig a lelkünkből indul – legyen az egy egyszerű nátha vagy egy súlyos daganatos megbetegedés – az ok amiért az kialakult a lelkünkben keresendő. Annak feltárása és feloldása után a fizikai gyógyulás is sokkal gyorsabban megy végbe és mivel nem csak tüneti kezelést kapunk – így a betegség nem fog újra kialakulni.

A kristályok segítenek az energiarendszerünk megtisztításában a lerakódott negatív energiamintáktól és az elakadásoktól – melyek gátolják a szabad energia áramlást.
Első lépésként ezt a tisztító kezelést kell elvégezni – hogy szerveink és egész testünk fellélegezhessen – újra friss energiával feltöltődjünk. Ezzel egy magasabb rezgésszintet érünk el – amely a lelkünkkel való harmonikus kapcsolat – a testi-lelki egység alapja.
Mindannyian valamilyen rezgésszinten létezünk – ugyanúgy ahogy a világegyetemben mindennnek és mindenkinek egyedi rezgése van. Aki alacsonyabb rezgésen van az általában negatív életszemléletű – szomorú – haragos – félelmekkel teli – míg akinek magas a rezgése az örömteli – pozitívan látja az életet – sugárzik belőle a szeretet.
Ahogy a Földön folyamatosan emelkedik a rezgés – úgy nekünk a rajta élő embereknek egyedileg alkalmazkodnunk kell ehhez az energetikai változáshoz. Ez valakinek könnyebben – valakinek nehezebben megy. A rezgésemelkedés fizikai tünektekkel is járhat – melyre nincs különösebb orvosi magyarázat. Ez csupán az energiarendszerünkben végbemenő folyamat – amely hatást gyakorol szervezetünkre. Ilyen lehet például a rendszeres szédülés – fejfájás – tisztulási tünetek (köhögés – orrfolyás – láz – hasmenés) – vagy gyakoriak az érzelmi kitörések akár sírás – akár oldott nevetés formájában (minden ok nélkül is).

A kristályok magasrezgésű – tiszta energiát közvetítenek – melyek felkészítenek minket ezen folyamatok megélésére – a lelkünkkel és a magasabb dimenziókban élő segítőkkel való közvetlen és folyamatos kapcsolat elérésére. Ez a képesség midenkinek vele született természetes adottsága – melyet az évek során elfelejtünk - elnyomunk magunkban. Ezeket az emlékeket és képességeket aktiváljuk a kristályok és az energetikai kezelés segítségével.

Nagy szüksége van most a Földnek erre a változásra – és azzal tudunk a legtöbbet segíteni – ha saját magunkat felemeljük pozitív gondolataink - érzéseink és szeretetünk által – mellyel hatást gyakorolunk környezetünkre is. Életünket az energiatörvény működteti és határozza meg – ezt úgy is szokták emlegetni hogy a vonzás törvénye. Ez azt jelenti – ha mi belül szeretetben – békében és harmóniában vagyunk magunkkal – akkor az azonos energiájú pozitív dolgokat vonzzuk be életünkbe. Ha kizökkenünk ebből az egységből és utat engedünk a negatív gondolatoknak és érzéseknek – akkor azok fognak minket körülvenni az élet minden területén. Ezért a legfontosabb feladatunk – hogy saját magunkban megteremtsük a békét és a harmóniát.
Ezt a belső utat végig járva fedezhetjük fel a csodálatosan egyedi – valódi ÉN-ünket.
 
Dobra Izabella
kristályterapeuta
energetikai lélekgyógyász
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép