Most van itt az ideje a szépészeti beavatkozásoknak

Nyomtatás E-mail

Most van itt az ideje a szépészeti beavatkozásoknak

Közeledik a karácsony, a szilveszter. Gyakoribbá válnak a családi, baráti találkozók, összejövetelek és a báli szezon is hamarosan kezdetét veszi. Ezeken az eseményeken mindenki igyekszik a lehető legtökéletesebben megjelenni, és ez esetben nem csak a ruhára, cipőre kell gondolni, hanem a külső megjelenésünkre, kinézetünkre is.
Most van itt az ideje a szépészeti beavatkozásoknak, nemcsak a fenti okok, hanem a napfény hiánya miatt is.
Ezek közül talán a leglátványosabb a nyári barna (pigment) foltok kezelése, halványítása. Bár rengeteg arckrém kapható, amely a foltok eltüntetését ígéri, de aki már próbálta ezeket egyetért velem abban, hogy igazán látványos eredmény eléréséhez ezek nem elégségesek. Szerencsére a lézer kezelések sokszorosan hatékonyabbak ezekben az esetekben látványos eredmény elérésében.
A napfény és a kor okozta apróbb ráncokat is meg lehet szüntetni, akár lézerrel, akár dermorolleres kezeléssel.
A ránc feltöltések eredménye azonnal látható, de sajnos csak korlátozott ideig élvezhetjük azt. Azoknak sem kell lemondani a fiatalobbodásról akik idegenkednek különböző tőltő anyagok bevitelétől. Nekik fejlesztették ki a főleg Olaszországban ismert, de hazánkban is egyre inkább elterjedő homeopátiás injekciókkal végzett bőrfrissítést, toka eltüntetést.
Fiataloknak pattanásait, az acnés bőrt is ebben az időszakban érdemes kezelni. Akik “gyógyszerellenesek” választhatják a lézer kezelést is, nem fáj, nem hagy nyomot, igen hatékony kezelési mód.
Amikor bőrünk világosabb hamarabb észrevesszük a sötétebb szőrszálakat, pihéket. A tartós szőrtelenítésre is ilyenkor gondoljunk, mert a kezeléseket ismételni kell, hogy elégedettek lehessünk az eredménnyel. Ezt erős napfény esetén csak megfelelő fényvédelem mellet lehet elvégezni. 
Azonban senki ne vegyen ki néhány szabadnapot a beavatkozások elvégzésére, mert két kezelés között általában 3-4 hét szünetet kell tartani, ezért fontos a kezelések megfelelő időzítése.
Olyan kozmetikumok, amelyek feleslegessé teszik a fenti szépítészeti beavatkozásokat még nincsenek, de vannak olyan szérumok, krémek, sőt alapozók és púderek is - ezek csak szakembereknél, vagy gyógyszertárakban kaphatóak - amelyek megsokszorozzák a beavatkozások hatékonyságát, illetve későbbi időpontig biztosítják a tartós eredményt.
Ezeknek a kezeléseknek és kozmetikumoknak a kiválasztásában, és még sok egyéb hatékony szépítkezési eljárások kiválasztásában  segítünk az idősebbeknek, nőknek és fiataloknak egyaránt.

A kezelések nem csak saját részre vehetők igénybe, hanem utalvány formájában más személy részére ajándékként átadható.

Dr. Krizsa Judit
bőrgyógyász és kozmetológus szakorvos


 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép