AVIVA MÓDSZER a nők egészségéért

Nyomtatás E-mail

AVIVA MÓDSZER  a nők egészségéért

Nem csak nőknek!

Az  Aviva-módszer egy olyan ritmikus gyakorlatsor, mely hormonális változást idéz elő szervezetünkben. A módszer az Israelben élő magyar származású Aviva Gabriella Steiner 28 évig tartó kutató munkájának az eredménye. Magyarországon már 10 év tapasztalat áll rendelkezésre, és ezreknek segített már a gyógyulásban. Magyarországra Tóth Lívia egészségtantanár hozta el, és az ő érdeme, hogy magyar nyelven is megjelent könyvben.Szerencsére már sok egészségmagazin, újság, TV is közzé tette, hogy létezik a nők problémájára természetes, veszélytelen, mellékhatás nélküli megoldás.

A női szervezet olyan pontos, mint az óramű. Minden hónapban jelzi, hogy jól működik-e. Ha azonban gond van, nem biztos, hogy rögtön gyógyszerhez kell nyúlni. Az Aviva-módszer (hormontorna)lényege, hogy  a belső hasi és gátizmok, farizmok dolgoztatásával,  vérkeringést serkentő mozdulatokkal több oxigén, vitamin, hormon és életfontosságú anyag jut a ,,dolgozó” zónába, a nemi szervekbe. Ez visszahat a hipofizis működésére, mely megfelelő egészséges válaszreakciókat ad, beindítva a szervezet öngyógyulását.

Segíthet a módszer azoknak: akik nem fogamzó képesek és ennek nincs meghatározható oka, vagy rendszertelen, ritka, elhúzódó, esetleg fájdalmas a menstruációjuk, talán még nem is volt, pedig már ott lenne az ideje, sőt elkerülhető vele a nem kívánt terhesség is. A változókor tüneteinek enyhítésére vagy megszüntetésére is kiválóan alkalmas.

Meglepő lehet, de a módszer a férfi társainknak is kínál megoldást a férfi bajokra. Az általuk végezhető ilyen típusú torna segít a prosztata problémák leküzdésében (mely szinte minden 40-45 év közötti férfit elér valamilyen mértékben), a gyakorlatokkal természetes úton orvosolhatók a potenciazavarok, és a nemzőképesség megtartása és probléma esetén a visszaállítása.

Az egészségünk iránti felelős viselkedéssel már az apróbb jelek észlelése esetén elkezdett megfelelő mozgásforma, későbbi komoly következményeket előzhet meg.

Az  Aviva tornát szerencsém volt Tóth Líviától és magától Aviva Steinertől megtanulni Israelben. Ezt a módszert, ha elsajátítják, olyan eszközt kapnak a kezükbe, melyet életük minden szakaszában haszonnal tudnak alkalmazni, legyenek fiatalok vagy idősek, nők vagy férfiak.

Kovács Ágnes

Aviva oktató

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép