Fogyókúra másképp!!!

Nyomtatás E-mail

Fogyókúra másképp!!!

Most így karácsony és szilveszter után talán a legaktuálisabb téma a súly többlet. A karácsonyi bejgli az újévi malac és a többi finomság sokszor csak a tányérról tűnik el nyomtalanul, de sajnos nagyon is komoly nyomot hagy a testünkön. Ki bánja, ha nem fáj, szokta mondani egy ismerősöm, de valóban nem fáj? A túlsúly közel 100 betegség kiváltó oka lehet. Magas vérnyomás, infarktus, visszér, térd fájás, gerinc sérv, agyvérzés, cukorbetegség, székrekedés, aranyér, hogy csak a leggyakoribbakat említsem.

Szinte nincs is olyan felnőtt nő ma Magyarországon, aki már ne fogyókúrázott volna. Csakhogy a nagy kínkeservvel leadott kilók egy-egy karácsony, húsvét, nyaralás alkalmával csendben visszakúsztak, általában kamatostól. Pedig mennyit koplaltunk azért, hogy karcsúbbak, szebbek legyünk! A probléma a legtöbb fogyókúrával ott kezdődik, hogy az okozatot (a zsírpárnákat) és nem a kiváltó okot kezeli. És mi a kiváltó ok? A méreganyagok, amiket beviszünk a szervezetbe, a mozgáshiányos életmód, a nassolás, a stressz, a nem megfelelő táplálkozás, a nem megfelelő, túl lassú emésztés.

Ki ne hallotta volna gyerekkorában a népi bölcsességet: reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy herceg, és vacsorázz, mint egy koldus. Sokan mondják, hogy a mai rohanó világban nincs lehetőség ezeket a szabályokat betartani. Én pedig azt mondom, hogy lehet.  Kis odafigyeléssel, akarással bármit meg tudunk csinálni az életben, csak akarni kell. Csak akarni kell, és kilépni a megszokott kényelmi zónából. Persze senki sem szeret éhezni, és ez nem is helyes. Ha éheztetjük a szervezetet, mihelyt elegendő táplálékhoz jut, elkezd mindent raktározni, és máris itt van a „Yo-Yo efektus”, azaz lefogytam 4 kilót, és visszaszedtem hatot.

Van egy módszer, a „Xian Xi fogyasztó, alakformáló és cellulitisz masszázs”, amely segít, hogy éhezés nélkül, csupán az étkezésünk ésszerűsítésével, a megfelelő Chí Kung (kínai mozgás) gyakorlatok, egy speciális masszázs, étrend kiegészítők gyógynövények, és speciális alakformáló gépek segítségével elősegíti a fogyást. A zsírsejtek jelentős részét izomsejtté alakítja, így járulva hozzá a szebb, formásabb alakhoz,  eltünteti a cellulitiszt, és áthangolja, beállítja az emésztést, ezzel megakadályozva a yo-yo efektust.  A páciens bőre simább és rugalmasabb lesz. Mindezt éhezés, koplalás nélkül!

Ne feledje azonban: A fogyást akarni kell, és tenni érte. Ön nélkül a legtökéletesebb fogyókúra sem elég hatékony.

Néhány jó tanács fogyókúrázóknak:

  • Használjon többféle fűszert az ételek elkészítése során, mert azok segítik, gyorsítják az emésztést.
  • Ne igyon evés közben, mert ezzel növelné a tápanyag felszívódást.
  • Csökkentse a só, liszt és cukor fogyasztását.
  • Minden étkezéskor egyen zöldséget vagy salátát is.
  • Fürdés, zuhanyozás után a lábakat felfelé törölje a törölközővel, mert ezzel is segíti a méreganyagok kiürülését a szervezetből.
  • Legkésőbb este hatig étkezzen csak.
  • Kezdje a napot 3-4 szem dió, vagy ennek megfelelő mennyiségű olajos mag elfogyasztásával, ez beindítja az emésztését.
  • Tilos nassolni! J
  • Próbálja ki ön is, a Xian Xi fogyasztó masszázs kúrát !!!

Tóth Zoltán

20/342-19-36

20/622-54-85

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép