Korunk fő problémája a stressz - 2. rész

Nyomtatás E-mail

Korunk fő problémája a stressz

Elérhető az egészséges, boldog, teljes élet!

2.rész

 

Hogyan dolgozik, egy kineziológus?

A kliens megnevezi a problémáját, majd azt is, mit vár a foglalkozástól. Ez nagyon fontos, mert ennek függvényében tudjuk, merre szeretne haladni. Lehetetlen dolgot (pl. évek óta tar kopasz, és nőjön ki a haja) hiába kér.  Ezek után izomteszteléssel megvizsgáljuk, megvalósítható-e a vágy. Ha igen, jöhet a munka dandárja.

Megkeressük az érzelmeit, tudattalan hozzáállását ügyéhez.

Az itt és most gyakran a múltbeli reakciók ismételgetése. Hogy új döntéseket tudjunk hozni, másképp tudjunk viselkedni, cselekedni, fel kell ismerni, mit ismételgetünk. A korregresszió azt jelenti, megkeressük, mikor keletkezett az első trauma, melyhez újra és újra visszakapcsol agyunk. Felismertetjük a viselkedést, érzelmeket, félelmeket, és hogy ki játszotta ott a legfontosabb szerepet. /Gyakran egy kicsi gyerek haragja a szülei iránt nyilvánul meg a partnerrel szemben./

Ezek ugyanis „kényszer-pályán” tartanak bennünket akár életünk végéig.  Az első lépés mindig a felismerése a valódi problémának.

A korrekció megállapítása is az izomteszttel történik. Végtelenül egyszerű mozgásokat, reflex-zónák érintését, dörzsölését stb használ a módszer. Így aktiváljuk az addig lekapcsolt agyterületeket, és beindulnak öngyógyító folyamataink. A rendszeres, speciális mozgásokkal képesek vagyunk oldani a stresszt.

A gyakorlatok napi végzése agyunkat bekapcsolt állapotban tartja, illetve stressz esetén visszakapcsolja.

Ezek után képesek vagyunk úgy élni, ahogy szeretnénk.

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép