A napsugárzás veszélyei!

Nyomtatás E-mail
A napsugárzás veszélyei!

A napsugárzás erősödésével nő a káros UV sugárzás. Fontos ezért az emberi test védelme. A bőrünket a bőrgyógyász javaslata alapján különböző faktor számú krémmel védhetjük meg a bőrráktól. Szemünket pedig egy jó minőségű 100% UV védelemmel ellátott napszemüveggel óvjuk. A károsító sugarak a szembe jutva különböző elváltozásokat indíthatnak el, pl.:
- a szemlencse elszürkülése, - ez a szürkehályog, mely műtéttel gyógyítható,
- valamint a szem látásélességének csökkenése, romlása- ez a makula degeneráció. Ezt a mai orvostudomány csak megállítani tudja.
Előzzük meg a szembetegségek kialakulását egy jól megválasztott, személyiségünkhöz illő, munkánkat segítő védelemmel ellátott szemüveggel. A nagy lencsegyártó cégek folyamatosan azon dolgoznak, hogy korszerű lencséikkel kiszolgálják a mai kor embereit.

Ilyen lencsék egész sora kapható a szaküzletekben:
- Ha autót vezetünk, lehetőség van színezett dioptriás lencse használatára is!
- Ha munkánkat folyton változó fényviszonyok között végezzük, válasszuk a fényre sötétedő lencsét, amely néhány perc alatt sötétedik,- kivilágosodik. Szép meleg színeivel nagyon elegáns viselet.
- Ha nem kedveljük a sötét lencséket és nincs szükségünk rá, választhatjuk a színtelen , de UV rétegezett MÁRKÁS lencséket.

Legyen mindig szem előtt: egy jó szemüveg!

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG egész nap !

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép