Minden ami kristály

Nyomtatás E-mail
Minden ami kristály

Kristályalapú szinte az egész világ körülöttünk – a hegyek – a vizek –stb. Kristályokat alkalmaznak ma már a számítástechnikában – az építészetben és a gyógyításban is. Az életünk számos területén megtalálhatók a kristályok.
Mivel az emberi test több mint 70%-a víz – ami szintén „kristály” – így eredetileg születésünkkor még tökéletes kristályszerkezetű. Később sajnos az évek során testünk elhasználódik – telítődik különböző méreganyagokkal és így fizikailag elkezdünk leépülni. A fizikai leépülést mindig megelőzi valamilyen lelki probléma – hiszen a lélek az ember motorja – éltetője. Ha betegek vagyunk – annak mindig először a lelki hátterét kell megtalálnunk. Ha azt megfejtjük és megoldjuk – akkor a betegség – mint tünet szinte pillanatok alatt gyógyítható.
Dr. Masaru Emoto japán kutató tanulmányozta a víz működését és élettani hatását. Kutatásai során bebizonyította – hogy a víz információt tárol – üzenetet közvetít. Tökéletesen átveszi a környezet rezgését és azt tárolja is. Miután minden rezgés és energia körülöttünk – a gondolatok – az érzések – a szavak amiket kimondunk – de még az anyagnak is saját – egyedi rezgése van – a vízben mindez eltárolódik.
Mivel testünk nagy része víz – ezek a hatások bennünk is tárolódnak. Gondolataink rezgését felveszi testünk információs hálózata. Ezért fontos – hogy minden szinten elkezdjük a magunkat megtisztítani. A fizikai méregtelenítés együtt kell történjen a lelki – szellemi tisztulással. Engedjük el félelmeinket – negatív gondolatainkat és kezdjünk el pozitív rezgéseket kibocsájtani magunkból – hogy megváltozzon a saját és környezetünk állapota.
Ebben segítenek a kristályok – hiszen megfelelő módon használva – a kristályok megtisztítanak minket a negatív energiáktól – érzelmi lerakódásoktól. Segítenek kioldani a bennünk lévő feszültséget – mely tudat alatt is ott rejtőzhet hosszú- hosszú évek óta és rávezetnek bennünket életutunkra. A kristályok folyamatosan pozitív rezgésekkel töltenek fel bennünket – így segítenek a testi – lelki egyensúly elérésében – a fizikai és lelki tisztulással egyaránt. Ha egyszer is megtapasztalja valaki a csodálatos gyógyító energiáikat – utána többé nem marad szkeptikus a tudásukkal szemben.
Ehhez csak megfelelő alázat és hit kell – amelyre egyébként is nagy szüksége van a világnak. Ezt tanítják Nekünk a kristályok.

Dobra Izabella
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
0670/4283-222
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép