Ősi és új „Ősi az út – de Új a burkolat!”

Nyomtatás E-mail
ŐSI ÉS ÚJ
             
 „ŐSI AZ ÚT  - DE ÚJ A BURKOLAT!”

AZ ELŐZŐ LAPSZÁMBAN KEZDETT GONDOLATMENETÜNKET AZ ENERGIÁTÓL FOLYTATJUK: EZ OLYAN HATALMAS TERÜLET – MELY TÖBB CIKKET IGÉNYEL MAJD ÉS REMÉLHETŐLEG A TÉMA VÉGÉRE KÖZÖSEN RÁÉBREDÜNK – HOGY NEM ELEGENDŐ CSUPÁN SODRÓDVA ÉLNI AZ ÉLETÜNKET – HANEM TUDATOSAN KELL VÁLASZTANUNK AZ ENERGIÁK KÖZÜL: FELISMERVE ÉS ÉRZÉKELVE AZOKAT.
SZŰK KÖRÖK ÉRDEKE – HOGY AZ EMBEREK ZÖME ELVESZÍTSE TERMÉSZETES KÉPESSÉGEIT ÉS KAPCSOLATÁT A TEREMTŐ – KORLÁTLAN ENERGIÁKKAL – A LÉLEKKEL. ELHITETVE VELÜK – HOGY KÉPTELENEK ÖNELLÁTÁSRA ÉS MINDEN A BOLTOKBAN TEREM.
A MAI LÉLEKTELEN VILÁG AZ ÁTMENETI SIKERÜK LENYOMATA.
AZ ÚJ IDŐK – ÚJ SZELEI FORDÍTOTTAK A HELYZETEN ÉS MA MÁR CSAK AZ A KÉRDÉS – HOGY PONTOSAN MIKOR TÖRTÉNIK MEG A NAGY VÁLTOZÁS – A LÉLEKRE ÉBREDÉS.
SOKAN ÉSZRE SEM VESZIK A NAPI VÁLTOZÁSAIKAT MAGUKON – DE RÉGI ISMERŐSEIK MÁR RÁJUK SEM ISMERNEK: MÁST OLVASNAK – ESZNEK – GONDOLNAK – MÁS ENERGIÁKAT HASZNÁLNAK - MINT KORÁBBAN.
ELINDULT A JOBBÁ VÁLÁSUK – A TISZTULÁSUK.
HATALMAS EGYETEMES ENERGIÁK SEGÍTIK A FÖLD DOLGAIT ÉS EZ ALÓL NEM LEHET KITÉRNI.
RÁ FOG ÉBREDNI AZ EMBERISÉG – HOGY A FÖLDANYA EGY ÉRZŐ – ÉLŐLÉNY ÉS NEM ENGED MEG TOVÁBBI GARÁZDÁLKODÁST ÖNMAGÁN.
HA VISSZATÉRÜNK A KORLÁTLAN TEREMTŐ ENERGIÁKHOZ – AKKOR NEM LESZ SZÜKSÉG A FÖLD KISZIPOLYOZÁSÁRA – ELEGENDŐ LESZ EGYÜTT ÉLNI VELE.

EGYETEMES FIGYELEM SZEGEZŐDIK MOST A FÖLD BOLYGÓRA – MERT AZ A TISZTULÁS – MELY SZÁMUNKRA MOST KÖVETKEZIK – A VILÁGEGYETEM TÖBBI RÉSZÉN MÁR MEGTÖRTÉNT. VÉGRE TISZTA KÖRNYEZET VESZ MINKET KÖRÜL ÉS CSAKIS RAJTUNK MÚLIK MIKOR VESSZÜK EZT ÉSZRE. AZ EMBEREKNEK MÁR CSAK MAGUKAT KELL MEGTISZTÍTANIUK – HOGY A TISZTA KÖRNYEZET EGYSÉGBE FOGADHASSA ŐKET.
A TUDATOKBÓL KELL KISÖPÖRNI A HÁTRA HAGYOTT GONDOLATI SZENNYEZŐDÉSEKET: HARAG – FÉLELEM – LUSTASÁG…
SOHA SEM VOLTUNK ÉS MOST SEM VAGYUNK EGYEDÜL – MI SZIGETELTÜK EL SAJÁT MAGUNKAT.

EZ AZ ÉV FONTOS ENERGIAVÁLTOZÁSOKAT HOZ – MELYEK A FÖLDI TÖRTÉNÉSEKBEN MÁR BÁRKI SZÁMÁRA ÉRZÉKELHETŐK. A FÖLDBŐL ÉLŐSKÖDŐ MŰ ENERGIÁK KÉPVISELŐI MÉG LEPLEZIK AZ ÖSSZEOMLÁST – DE A HAZUGSÁG SZÖVEVÉNYE MINDIG FELBOMLIK VALAHOL.
AZ EMBEREK SZÁMÁRA ÉPÍTETT NAGY LÁTSZAT CIRKUSZ VILÁGA HELYETT EGY KICSIT BEFELÉ KELL NÉZNI – ÚJRA MEGKERESNI A TESTEN BELÜL A LELKET – A TISZTA FORRÁST.
A LÉLEK KIZÁRÓLAG TISZTA – FINOM ENERGIÁKBÓL ÉL – HA A LELKÜNKET AKARJUK VISSZAERŐSÍTENI EHHEZ ILLŐEN KELL TÁPLÁLKOZNI: GONDOLATI ÉS FIZIKAI ÉRTELEMBEN IS.
TUDATOSSÁ KELL VÁLNI – MINDEN PILLANATBAN VÁLASZTANI A KÉT ALAPENERGIA KÖZÜL.
AZ EGYIK TEREMT - CSENDBEN MINDIG JELEN VAN - BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ÉS NEM ÉRVÉNYES RÁ SEMMILYEN ENERGIA MEGMARADÁSI TÖRVÉNY.
A MÁSIK HANGOSAN SZAJKÓZZA – HOGY VÁLASSZ ENGEM ÉN MINDENT MEGOLDOK – DE MÉGIS A TEREMTŐ ENERGIÁKON ÉLŐSKÖDIK ÉS MÉG A SAJÁT MAGA OKOZTA PROBLÉMÁKAT SEM KÉPES RENDBE TENNI.
A KÉT ENERGIÁT TALÁN A TÁGULÓ VILÁGEGYETEM ÉS A MINDENT ELNYELNI KÉSZ – FEKETE LYUK SZEMLÉLTETI LEGEGYSZERŰBBEN.

A TISZTA ENERGIÁKHOZ FORDULÁS MAGÁVAL HOZZA A TISZTULÁSUNKAT – A JOBBÁ VÁLÁSUNKAT – MEGSZÜNTETI AZ ELSZIGETELŐDÉSÜNKET – A TÚLZOTT ÖNIMÁDATUNKAT – A KÖZÖS JÓÉRT CSELEKVŐVÉ TESZ MINKET ÉS ÚJRA EGÉSZ-SÉGESEK LEHETÜNK.

FOLYTATÁS A KÖVETKEZŐ SZÁMBAN…
 
TÓTH LÁSZLÓ

 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép