Méregtelenítési lehetőségekről

Nyomtatás E-mail

Méregtelenítési lehetőségekről

Ma már számos formája létezik a méregtelenítő kúráknak. Megkülönböztetünk olyanokat, melyek csupán 1-2 napot, ill. olyanokat melyek egy hetet vagy hónapot vesznek igénybe. Természetesen minden kúra megkezdése előtt szakember véleményét ki kell kérnünk, ha valamilyen krónikus betegségünk van, vagy rendszeresen szedünk gyógyszert.

Hagyományos módszernek tekinthető a gyógytea keverék, mely megkönnyíti a dolgunkat. A „méregtelenítő teakeverékek” tartalmaznak többek közt csalán, illetve cickafark teát, melyek jó vízhajtók.

A „lébőjt kúraként” ismert módszereknek léteznek szigorúbb, ill. lazább verziói. A ’’ Dr. Steinberger ’’ ivólevek speciális összeállításban kínálnak ivókúrát 5 napos időtartamra, mely alatt  csak az aznapra rendelt ’’ ivólé ’’ ( pl. zöldbúzafű, cékla) iható kiegészítve teljes kiőrlésű rozskenyérrel. 

A lébőjt másik igen kedvelt fajtája ’’ Neera’’ méregtelenítő és tisztítókúra, melynek lényege a megfelelő vércukorszint biztosítása mellett az emésztőrendszer tisztítása. A kúra minimum 2 nap maximum 10 nap amely alatt csak a szirupból készített  koktél és szénsavmentes ásványvíz fogyasztható.

A kíméletesebb illetve hosszabb távú programok közé tartoznak a homeopátiás méregtelenítő kúrák mint, pl. a ’’ PHÖNIX ’’ rotációs kúra és a SCHÜSSLER sókkal való méregtelenítés. A Phönix  kúra 4 féle vitalizáló cseppből áll, melyeket a megfelelő sorrendben alkalmazva érhető el a szervezet tehermentesítése. A kúra időtartama 45 nap.

A Schüssler -féle ásványi sók közül 4 az, ami a szervezet kiválasztó rendszerét aktivizálja. Ezek a sók a Kalium Sulfuricum, Natrium Phosphoricum, és a Natrium Sulfuricum. Az egyes sók segítik az anyagcserét, javítják a máj, az epe, ill. a vesék működését, így  méregtelenítve a szervezetet. A Schüssler kúrát is minimum egy hónapig kell alkalmazni a kívánt eredmény eléréséhez.

Tavaszi fáradtság illetve szervezetünk pihentetése és regenerálása céljából a fenti kúrák sikerrel alkalmazhatók.

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép