A lélek útja

Nyomtatás E-mail

A lélek útja

A munkám során sok emberrel tudok megismerkedni – a lelkük mélységéig belelátni. Sajnos az a tapasztalatom – hogy bizony az emberek nem ismerik önmagukat – nem merik felszínre engedni valódi ÉN-jüket – mert a társadalmi elvárások és dogmatikus rendszerek felé kényszerülnek megfelelni. Ezzel válunk önmagunk ellenségeivé.

A mai rohanó világunkban nincs időnk a saját belső folyamataink megélésre – a belső ÉN-ünk megismerésére. Néhányan elmondunk egy imát – vagy akár még meditálunk is – de csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal – amiért valójában a Földre rendeltettek.

Szerencsére a világ változik és MI is változni kényszerülünk – mert így szól a Törvény – így működik a Teremtés rendje. Az Állandóság maga a Változás. Ehhez kell idomulnunk – de csakis a legbelsőbb Én-ünk megismerésével tudjuk ezt megtenni. Ha nem szabunk gátat saját lelkünk fejlődési folyamatának és nem dugjuk homokba a fejünket.

Sok év telt el úgy az emberiség életében – hogy nem beszéltek a Lélekről – mert az akkori hatalmi érdekek ezt kívánták. Egy rendkívül beszűkített életteret kaptunk – vezethetővé – manipulálhatóvá váltunk. Sablon embereket gyártottak belőlünk – persze mi azt hittük jól érezzük magunkat. Felvesszük a divatos ruhákat – amivel szintén sablonná válunk – megesszük a mérgezett ételeket – amitől beteggé és félelmekkel telivé válunk – végül a lakáshitel törlesztésével teljesen lenyomnak minket. Még szerencse – hogy legalább a napi tv adaggal kapunk egy kis fájdalomcsillapítást – de persze ettől leszünk élő robotok – programozott rabszolgák.

Talán itt az ideje – hogy felismerjük végre mi zajlik körülöttünk. Húzzuk ki a fejünket a homokból és kezdjük el a rendrakást először MAGUNKBAN. Csakis valódi Én-ünk megismerésével – lelkünk szabadságának elengedésével tudunk változtatni életünkön – hiszen ahogy egy ősi bölcs tanítómester mondotta: „Ami Fent az Lent – ami Lent az Fent.” Legyünk bátrak és nézzünk szembe magunkkal – miért is kellene menekülnünk? Könnyíteni csakis mi tudunk a saját terheinken és ez a folyamat egyre inkább elkerülhetetlen.

Új korszakot élünk – új értékrendet kell alkotnunk. A materialista szemlélet egyre inkább gyengülni látszik és helyette teret kap az ősi tudás – a hit és a szeretet tanítása. Ehhez felnőve láthatjuk meg kik is vagyunk valójában és a sok botladozásunk ellenére milyen értékes lények vagyunk!

Dobra Izabella

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép