Egészségmegőrzés, gyógyulás az öngyógyító folyamatok felerősítésével

Nyomtatás E-mail

Egészségmegőrzés, gyógyulás az öngyógyító folyamatok felerősítésével

A mai rohanó világban hamar elfáradunk, gyakori a kimerültség, a stressz, az alvászavar, a krónikus ízületi fájdalom és mozgáskorlátozottság. Nő a keringési, a cukorbetegségben és egyéb krónikus betegségben szenvedők száma.

Az említett állapotok kialakulásában számos tényező játszik szerepet, mint például a hibás táplálkozás, a táplálékokban, vízben, levegőben előforduló szennyező anyagok, mérgek, a stressz, az alváshiány, az elektroszmog, a mozgásszegény életmód, élvezeti szerek, stb. A kórképek közel 90 %-ában kimutatható  a vérkeringés zavara. Professzionális mágnes- és fényterápiás készülék segítségével a betegségek széles körében  önállóan, vagy kiegészítő terápiaként egyedülállóan hatékony gyógymód a BEMER kezelés. Egyedülálló hatását egy speciális, többdimenziós, mágneses jelszerkezet teszi lehetővé. Az alkalmazott mágneses mező erőssége a Föld mágneses erejével megegyező nagyságrendű,  ezért kortól függetlenül teljes biztonságban és mellékhatás mentesen igénybe vehető.  Fontos szerepet játszik a megelőzésben, az egészségmegőrzésben a fizikai teljesítmény növelésében (versenysportok), kóros anyagcsere folyamatok visszafordításában, betegségek gyógyításában és a szervezet sérülések, betegségek, műtétek utáni regenerációjában, a rehabilitációban. 

 Stimulálja az emberi test fontos sejtfunkcióit, a sejtszintű méregtelenítést, növeli a szövetek oxigén és tápanyag ellátottságát, erősíti az immunrendszer működését,  elősegíti a szervezet öngyógyító mechanizmusait, az ásványi sók, vitaminok beépülését a sejtekbe. Rendszeres alkalmazása segít visszaállítani az egészséget és a természetes regeneráló folyamatokat. Egyedülállóan széles hatóspektrummal rendelkezik. A keringés funkcionálisan legfontosabb részére, a mikrocirkulációra fejti ki hatását első sorban. Növeli az érfalak rugalmasságát (vazomociós hatás). Hatással van az artériás, a vénás és a nyirokkeringésre is. Sikeresen alkalmazható  vérkeringési és vérellátási zavarok, cukorbetegség szövődményei,  mozgásszervi betegségek, fájdalom szindrómák, sport- és egyéb sérülések, csonttörés, stressz okozta bántalmak, alvászavar, figyelemzavar, hyperaktivitás, fülzúgás, szédülés és más kórképek esetén.      

A BEMER-signal impulzus nemzetközi szabadalommal védett, tudósok és nemzetközi szervezetek, klinikák által igazolt, nem csak egyedülálló, hanem mindenekelőtt bizonyítottan hatásos. Pár perces Bemer-kezelés után a kapilláris vérellátás közel 24 %-kal javul.

 

Dr. Frányó Ildikó
orvos
BEMER terápeuta

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép