Ősi és új „Ősi az út – de Új a burkolat!”

Nyomtatás E-mail

Ősi és új „Ősi az út – de Új a burkolat!”

E cím alatt az ősi tudást próbáljuk majd felszínre hozni és segítőleg visszaengedni a napi gondolatainkba.

Elsőként kerüljünk tisztába ön-magunkkal. Bár nagy képességeink vannak emberként – de a Föld-bolygón a fizikai test által csak korlátozott érzékelésekkel rendelkezünk. Nem célra vezető tehát – ha csakis ezekbe kapaszkodunk.

Tudomásul kell venni – hogy mi most egy okkal megteremtett világban élünk – egyedi szabályokkal – viszont létezik egy teremtett világot folyamatosan jobbító felsőbb létforma. Minden innen fakad. Mi itt emberi testünkben semmit sem találunk ki magunktól – csupán kapcsolatba lépve a felsőbb tudással - tanulva tőle: mi magunk is a teremtést kóstolgatjuk. Óriási a felelősségünk – hogy milyen világot alkotunk meg magunkban és a környezetünkben.

A kapcsolatot a két világ között a lélek biztosítja – mindig a jobbá váláson fáradozva. Míg ezalatt a test próbálja a dolgokat minél kisebb földi energia ráfordítással (lustán) megoldani. A test ezen rövid távú érdekeit az ego-ként ismerjük. A lélek „μm” nagyságú - tömeggel bír és néhány grammnyi súlyát már megállapították közvetlenül a halál utáni pillanatokban tett mérésekkel. A lélek a thalamusba csatlakozik – ahová minden idegvégződés befut. A lélek pontosan rögzít minden történést – akár 5000 teljes földi életét is. Az eddig elmondott adatokból is kiderül – hogy a lélek hihetetlen sűrűségű – ezért át tud hatolni minden földi anyagi dolgon. Például ez történik meditációknál vagy magánál az alvásnál is. A lélek alváskor is tanulni megy – értékelve a napi földi iskola történéseit – összevetve azokat az esetleges korábbi életek megtapasztalásaival. Tudatos álom szakaszainkban ezekre a felidézett emlékeinkre pillanthatunk rá – mely lehet jövőbeli vagy múltbéli esemény. A lélek saját élettervvel érkezik a földi testbe – a biorobotba – mely mindent felerősít: ezáltal tanít. Amiatt – hogy lélektelenné tett világban élünk elszakadtunk a felsőbb tudásforrástól és istent játszunk – egészséget hazudunk – miközben ott belül érezzük – hogy valami nem működik – valami elromlott – nincs boldogság – nincs életcél.

Lélek nélkül valóban nincs értelme az életnek – mert minden boldogságunk – érzelmünk belőle fakad.

A lélek visszaengedése az életünkbe mindent megváltoztat – ebből a szempontból őseinket  okosabbnak kell tekintenünk – ők közelebb húzódtak e tudásforráshoz. Ők még felsőbb energiában gondolkodtak és éltek. Tudomásul kell vennük – hogy a teremtett világban minden energiából van – még a test is csak egy sűrűbb energia – kristályszerkezettel (döntő részben vízből). A lélek segítségével újra kell tanulnunk az energiák érzékelését és befogadását – mert a magasabb rezgésű világ folyamatosan küld felénk szeretetenergiát – de ezt csakis a lelkünkön keresztül tudjuk befogadni – persze csakis akkor – ha az ego-t kicsit félre téve a lelkünknek is lehetőséget adunk.

Egy egyszerű igazolást nyerhet bárki például erre egy rövid böjttel. Meg fogja tapasztalni – hogy földi energia nélkül is képes lesz tevékenykedni – megcáfolva ezzel az enegiamegmaradásnak mondott földi törvényeket.

Na innen folytatjuk legközelebb – az energiától…

Szép napokat addig is!

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép