Karácsonyi Egészség- Be- Fektetés...

Nyomtatás E-mail

Karácsonyi Egészség- Be- Fektetés...

 
Az anionok olyan negatív töltésű részecskék, amelyek nélkülözhetetlenek szervezetünk egészséges működése számára. A természetben való előfordulásukról gondoskodnak a növények, a talaj, az óceánok, a vízesések, a napsütés, az esőket kísérő villámlások. Csírátlanít /elpusztítja a kórokozókat/, segíti a sebgyógyulást, csökkenti a légúti panaszokat, javítja az agyi tevékenységet, a koncentrációs készségünket, csökkenti a fáradtság érzetét, enyhíti a fejfájást, javítja a kedélyállapotot, lehetővé teszi a nyugodtabb, pihentetőbb alvást.
Összefoglalva tehát segíti, harmonizálja egész szervezetünk működését, ezáltal megnövelve a vitalitásunkat, életképességünket. A külső környezeten /talaj, víz, levegő, lakótér, elektromos eszközök/ mi, emberek annyit változtattunk, annyit rontottunk, hogy az egészséges létünkhöz szükséges anionokat is veszélybe sodorjuk. Így nekünk nem marad más hátra, mint, hogy „mesterségesen„ visszapótoljuk azokat. Ennek egyik rendkívül érdekes módja:
A Tiens „Egészséges Alvás” ágyneműsorozat, amely párnából, paplanból és matracvédőből áll !
Az innovatív, csúcstechnológiával készült és jelenleg egyedülálló ágyneműhuzat. A rostokban vegyített turmalin kristályok távoli infravörös és negatív ionokat termelnek, amelyek részben a bőrön keresztül kerülnek be a szervezetünkbe, részben pedig belélegezzük alvás közben. Gondoljon csak bele! Ezzel az ún. multienergiával mit érhet el? Nagyon komplex dolgot! Serkenti az anyagcsere folyamatait, a mikrokeringését és ezzel segíti a test méregtelenítését, feloldhatja az energiablokkjait ezzel erősíti a szervezet öngyógyító képességét. A speciális párna úgy van kialakítva, hogy biztosítja a helyes alvási testtartást. Hány embernek fáj a nyaka? Milyen gyakran panaszkodnak, hogy „elfeküdtem„ a nyakam! Itt az ő megoldásuk is! Gyógymód, amelyre nem kell külön időt fordítani, mert közben jót alszunk! Belegondolt már valaha abba, hogy mennyi vírust, baktériumot viszünk haza a bölcsödéből, az óvodából, iskolából, munkahelyről! Fogjuk a kapaszkodót a buszon, villamoson. Hány ember kezében volt csak aznap az a bevásárlókosár, amely most éppen nálunk van! Minden családban létfontosságú ebben a vírusos időszakban, hogy rendelkezzen egy olyan komfortos méretű, asztalra, polcra, akár a falra is helyezhető, hordozható készülékkel,amely a teljes család egészsége védelmében alkalmazható! Fontos, hogy a várandós kismama vagy a szoptatós anyuka ne kapja el az influenzát, hiszen gyógyszert nem ajánlatos szednie, ezt tudjuk.
– Mindenkit aggodalommal tölt el, ha a csecsemővel szaladni kell az orvoshoz, mert szörtyög, nem kap levegőt, vagy mert befulladt.
– Vannak szülők, akiknek megnyugvást jelent, ha tudja, hogy a gyerek játékait, cumiját, használati tárgyait is könnyen fertőtlenítheti.
– Az se jó, ha a nagyobb gyerekek, anya, apa is ágynak dől egymást lefertőzve. A táppénzes hiányzást sem nézi jó szemmel a munkáltató.
– Sok háziasszony elmondja, hogy egészségesen étkeznek, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak. Ha a nem kívánt vegyszermaradványokat is eltávolítja a felszínükről akkor valóban figyelnek arra, hogy egészségesebben étkezzenek. Ezzel a zöldségek és gyümölcsök élvezhetőbbekké válnak és tovább maradnak frissek.
– Ugyanez elérhető a húsok esetében is. Csak egyszer lássa meg, hogy mi minden „habzik ki” belőlük!
– Az ivóvizünkkel sem vagyunk mindig megelégedve. Rossz az íze, agyon van klórozva. Úgy érezzük, hogy muszáj a boltban megvenni, de nehéz hazacipelni. Ha a testünk 70% víz, nem mindegy, hogy milyet iszunk. A család egészséges életmódjába a víz is beletartozik. Itt a lehetőség inni, fürdeni, főzni, teát készíteni, virágot locsolni....
– Egyre gyakoribb, hogy a konyha, étkező esetleg nappali egy légterű. Ha zavaró az ételszag, ez is megoldható már percek alatt.
– Nem kell veszekedni, ha az egyik fél cigarettázik, a másik meg nem. A cigarettafüst is eltüntethető már a lakásból is, sőt az autóból is.
– Ha már a szagoknál tartunk, ott vannak a cipőink. Lábszaggal párosuló talpi izzadás, lábujjak közti kipállás létező gond. Kezelje a lábát is, meg a család cipőit is!

Az egészséges élet innen kezdődik!

Vásárolja meg a TIENS ÓZONIZÁTOR
KÉSZÜLÉKÉT / D31 gyümölcs- és zöldségtisztító/, amely az ÓZON, mint negatív ion előnyös hatását felhasználva- a család sokrétű igényét elégíti ki.

Dr. Tápai Mária
orvos
a Tiens független munkatársa
+36-30-201-1465
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Tiens Tréning Központ
Szeged, Ősz u. 5. sz.
62/ 440-401
www.tiensalfa.hu
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép