Gyógyuljon a természet erejével!

Nyomtatás E-mail

Gyógyuljon a természet erejével!

HRI-Vitalion


 „Évek óta cukorbeteg vagyok, szigorú diétán, sokat mozgok, mégis egy évvel ezelőtt az orvosok már le akarták vágni a bal lábfejem. Nem hagytam. Ez év tavaszán barátaimtól hallottam a Vitalionról és mivel a természetes dolgokat szeretem, elkezdtem szedni. Már néhány hét után éreztem, hogy jobb a vérkeringésem, nem kékül úgy a lábam. Folytatom a szedését, most már lassan fél éve szedem folyamatosan, a lábam már egyáltalán nem zsibbad, sokkal jobban érzem magam.”- egy pozitív tapasztalat a sok közül.
A HRI - Vitalion tabletta a természet hasznos és gyógyító hatású anyagainak esszenciája. A Vitalion tablettához felhasznált növények megfelelnek a szigorú biotermesztési előírásoknak, s a feldolgozásuk során egyedülálló eljárásokkal őrzik meg a bennük található értékes vegyületeket. A HRI-technológia a hatóanyagok optimális és célirányos elrendezésével rendkívüli hatékonyságot biztosít. Manapság Magyarországon is népbetegségnek számítanak az olyan betegségek, mint az érelmeszesedés és a csontritkulás, melyek kezelésében, megelőzésében jelenthet hatékony eszközt a Vitalion.
Egyéb felhasználási terület:
Fejfájás, migrén, memóriazavarok, méregtelenítés, vitalizálás, lábszárfekély
Hatóanyagai:
Alma, Szőlő, Narancs, Hibiszkusz, Csipkebogyó, Bodzavirág, ß-karotin, Aszkorbinsav, Cink-oxid, Vízmentes réz-szulfát, Mangán-szulfát, Monohidrát, Vas-fumarát, Magnézium-oxid, Kálium-klorid, Kalcium-karbonát, Nátrium-klorid.

Székelyné Bán Zsuzsanna
30/42923-84
 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép