Mágnesterápia és akupunktúra - otthon

Nyomtatás E-mail

Mágnesterápia és akupunktúra - otthon


Már 7 éve, hogy egy magyar származású orvos megalkotta a Magnapress készüléket, mely az ősi akupunktúra és a modern mágnesterápia összekapcsolásán alapul. Olyan megoldást keresett, mely a fájdalmak kezelésében csökkenti a beteg kiszolgáltatottságát, melyet saját maga is tud alkalmazni, átralmatlan és elfér a zsebben. Ez a Magnapress készülék. Azóta betegek ezrei, orvosok, kozmetikusok és masszőrök alkalmazzák nap mint nap. A mágnesség egyike a 4 természetes energiának: gravitáció, atomenergia, rádioaktivitás és az elekrtomágnesség. A mágneses tér veszi körül a bolygónkat, és védi az életet a Földön. Anyagcserénk, immunrendszerünk, szervezetünk egészséges működéséhez 1 Gauss mágneses erőtér szükséges. Ez az utóbbi 500 évben 60%-al csökkent, ma már Magyarországon o,4 Gauss. Ennek hiánya okozza az un.mágneses tér hiányos tünetegyüttest, melyet fáradtság, alvászavar, hajhullás, vállfájás, nemzőképtelenség jellemez.( Ezt Dr Nakagawa professzor írta le, aki a betegek mágnessel való kezelése után a tünetek elmúltát észlelte. )Először űrhajósok űrből való visszatérésekor észlelték a kálcium és ásványi anyag hiányt, feledékenységet, keringési, emésztési zavart, melyet okozott. Az ókori görögök, Hippokrates, az orvostudomány atyja, az egyiptomiak, Kleopátrával az élen is használták egészségük és szépségük megőrzésére a magnetit ékszereket. Betegségek esetén a sejtek rezgése  abnormálissá válik. A mágnesterápia ezt a normális rezgést képes visszaállítani. A Magnapress készülék esetén északi és déli pólus különböző hatásúak. Az északi pólus hatásai: tünetcsökkentő, fájdalom csillapító, gyulladás csökkentő, savas hatást közömbösítő, mikroorganizmus gátló, nyugalmat keltő, alvást segítő, szabad gyök hatást ellensúlyozó, oxygenizációt javító.
A déli pólus ezzel ellentétes hatású, ezért önmagában nem használjuk. Az északi pólussal együtt viszont helyreállítja az egyensúlyt. Mindezek alapján nem csoda, hogy a készülékhez tartozó kézikönyvben több mint 100 féle betegség kezelésére szóló, mindenki számára érthető útmutató található. A fülön lévő 169 akupunktúrás pont kezelésével, másnaponta alkalmazva immunrendszerünket erősíthetjük vele. A hiányzó mágnesesség pótlására hetente egyszer végezzük az energetizáló kezelést. A 2 hetes méregtelenítő kúra nem csak az étkezés okozta krónikus betegségeink, allergiánk, migrénünk stb. mérséklésére szolgál, de szünteti a több hetes köhögést is. Testsúlycsökkentő programja segíti a felesleges víz kiürülését, csökkenti az étvágyat és anyagcserére gyakorolt hatása miatt segíti a zsírbontást. A kozmetikusok a kollagén termelés fokozása miatt kedvelik, hiszen vendégeiknek ránctalanító kezelést tudnak nyújtani a Magnapressel. A hegszövetek oldása miatt a régi sérülések, műtétek, gyulladások hegei kisímulnak .A masszőrök, gyúrók és maguk a sportolók is kedvelik, mert a teljesítmény fokozható doppingszer nélkül ( a vér oxigén szállító képessége 5-ször nagyobb, ő a vér áramlási sebessége, hiszen szétválnak a vörösvértestek a mágnes hatására). Ugyanez a hatás mentheti meg a cukorbeteget az ujjak elvesztésétől!
Ultrahang vizsgálatok nagy száma igazolja már, hogy az ízületi, valamint nőgyógyászati cysták felszívódnak a Magnapress kezelés után. A bélműködés serkentése miatt az újszülött kortól időskorig alkalmas a székletürítés rendszeresítésére. Téli náthásodás és arcüregfájdalom esetén  segíti a levegő áramlását az orrüregben. A tenyér meghatározott pontján alkalmazva stresszoldó hatású.
Felnőttek napi fél órát, gyermekek 15 percet, 5 év alattiak 10 percet lkalmazhatják naponta. Elmondhatjuk tréfásan, hogy az ajakherpesztől az aranyérig, nullától 100 éves korig mindenki használhatja. Az ellenjavallatokról a termékforgalmazók részletes tájékoztatást adnak. Biztosan nem használhatják az inzulin
pumpával vagy pacemakerrel rendelkező betegek, de a beültetett protézis nem akadály.
Régi és új használók, érdeklődők részére minden hétfőn klubfoglalkozást tartunk a Juhász Gyula u. 8. alatt. Itt ingyenesen kipróbálhatják a készüléket. Itt szerezhetők be azok a pontkombinációk is, melyet a feltaláló folyamatosan juttat el részünkre.( A készülék az Europai Unio területén érvényes engedéllyel bír, 93/42CEE számon.) A gyártó 10 év garanciát vállal, 2 hét visszavásárlási garanciával, bérlés és részletfizetési lehetőséggel. Szegeden havonta van előadás az Agrárkamarában a készülékről minden hónap 3. péntekén 17 órától.

www.magnatico.gportal.hu honlapon angol, spanyol és lengyel nyelven is olvasható információ.

A Szegedi Egészségmegörző Nap rendezvényén is jelen leszünk a Forrás Szállóban december 4-én. Ezt a cikket felmutató látogató 5 alkalomra szóló ingyenes kezelési lehetőséget kap a standnál. Hasznos, életre szóló karácsonyi ajándék.

További információ, bejelentkezés az első kezelésre:
Dr Schemmel Ágnes
gyermekorvos
30/483-2299 
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép