Nyerje vissza egészséges mosolyát Ön is!

Nyomtatás E-mail

Nyerje vissza egészséges mosolyát Ön is!

Fogaink elvesztése, azok esztétikai állapotának romlása minden embert megvisel. A nehezebb rágás, a kellemetlenebb beszéd és esztétikum kényelmetlen élethelyzetet teremt, amely a napi kedélyállapot fontos meghatározója. A modern fogpótlási módszer szerint, a műfoggyökerek (fogorvosi implantátumok) beültetésének segítségével pótoljuk a hiányzó fogakat. Az implantátumos fogmű ugyanolyan erős, jól használható és szép, mint az eredeti fogak.

Mi a fogorvosi implantátum?

A fogorvosi implantátum olyan bio-anyagból készített műgyökér, amelyet az elvesztett fogak helyére ültetnek be a fogpótlás viselése céljából.

Hogyan történik a fogorvosi implantáció?

Az előzetes vizsgálatok alkalmával a kezelőorvos megvizsgálja a beteget hogy elvégezhető-e az implantátum beültetése. Ez egyrészről egy fogorvosi vizsgálatot, másrészről általános orvosi vizsgálatokat jelent. Az implantátumok beültetése ambuláns módon történik. Ennek során a kezelőorvos elvégzi az érintett állcsontrészlet megfelelő előkészítését, majd behelyezi az implantátumot. A varratokat egy hét múlva távolítja el. A gyógyulási szakasz kb. 3 hónapot vesz igénybe.

Mit nyújt az implantáció a hagyományos fogpótlással szemben?

Hagyományos módszerekkel a pótlás sajnos csak a szomszédos ép fogak lecsiszolása árán valósítható meg. Az implantációnál nem nyúlunk az ép fogakhoz. Az implantátum megoldást kínál rögzített pótlás készítésére olyankor is, amikor a rágófogak elvesztése miatt hagyományos fogorvosi módszerekkel csak részleges, kivehető pótlás készítésére volna lehetőség. Ezekben az esetekben az implantátumos fogpótlás nagyobb stabilitást, és jobb rágóképességet tesz lehetővé, valamint a teljes biztonságérzet mellett kiváló esztétikai hatást nyújt. Mindezen hatások együttesen a fogbetegek életminőségének javítását szolgálják. Teljes foghiány esetén az implantátum-mint pillér- többféle módon is felhasználható a fogpótlás rögzítésére, vagy megtámasztására. Az implantációs rendszer alkalmazásával megvalósítható a természeteshez hasonló fogpótlás, amely hozzájárul a mindennapi komfortérzet kialakításához és fenntartásához.

Dr. Urbán Andrea

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép