Gyógyuljon gyógyszermentesen!

Nyomtatás E-mail

- A BioLabor egy olyan újdonság, mely segítséget kíván nyújtani a jobb közérzet elősegítésével a gyógyuláshoz, de nem klinikai orvosimódszer.

- Biofizikai, bioinformatikai módszert alkalmaz. Magyar fejlesztés, ma már öt kontinensen van jelen. A szervezet biológiai összhangját teremti meg, mely összhangkülönböző élethelyzetek hatására (pl.:stressz) eltolódhat és így befolyásolja a közérzeti és egészségi állapotot. Ez a rendszer a szervezet saját ritmizáló jeleit hozza egymássalszinkronba. Egyes szervek rezgésének elhangolódása vezet a megbetegedéshez és a rossz közérzethez, ezért olyan páciensek használják örömmel, akik a szervezetüket a belső egyensúly helyreállításával kívánják erősíteni.

- A személy saját jeleivel dolgozunk (ezek extrém alacsony intenzitású bio-elektromágneses jelek) így a kezeléseknek nincs ellen javallata, nincs mellékhatása ezért használható legyengült állapotban, implantáltaknál, illetve a várandósság ideje alatt is.(pocak program kismamáknak)

- A BioLabor-ban közel 60 féle célzott kúrából lehet választani. Egy célzott kúra általában 4-5 kezelést jelent.(hetente 1 kezeléssel, ami 30-40 perc) A kezelések során érzékelőket teszünk a testfelületre. Készülékünk a személy saját jeleit használja, így a kezelés során az ember nem érez semmit, ha kíván, aludhat is. A problémához kapcsolódó összes jelet fogadjuk, majd visszaadjuk a szervezetnek, és a szervezet az összefüggések felismerésével önellenőrzésbe, önkorrekcióba kezd. Így hozzuk a szervezetet lépésről lépésre szinkronba, harmóniába. - Készülékeink a homeopátia irányelvei szerint rezgésszintű információkkal hatnak a szervrendszerek működésére, és a sejtszintű anyagcsere-folyamatokra. Betegségmegelőző, prevenciós programjainkban lépésről lépésre frissítjük fel az egész szervezetet, az idegrendszert, a keringést, az immunrendszert, az izületi rendszert, az emésztőszerveket, segítjük a hormonális egyensúly helyreállítását és a tápanyag felszívódásának hatékonyságát. A kezeléssorozatok a szervezet teljes rendezettségét segítik.

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép