Nyomtatás E-mail

Aura-Soma, a színek varázslatos világa

Sokan teszik fel a kérdést, hogy test-és léleksegítőként mivel is foglalkozom pontosan.

--Többek között Aura-Soma konzultációkat tartok.—szoktam válaszolni.

--Aha, akkor te biztosan látod az aurát, és azt elemzed.— Legtöbbször ilyen válaszokat kapok. Pedig nem! Nem látom az aurát, és ennek a lélekterápiának, amit Aura-Soma színgyógymódnak nevezünk, a hagyományos értelemben nincs köze az aurához.

Aura-Soma annyit jelent: Fény-Test. Jelenleg 108 színes üvegcsén keresztül ablakot nyit lelkünkre, és megmutatja, hogy kik vagyunk, és mit szeretnénk az adott pillanatban. Teheti ezt azért, mert nem a tudatunkkal választunk, hanem az érzéseinkkel. Az érzéseinket pedig nem tudja uralni a tudatos énünk. Érzéseink vannak, legfeljebb nem vagyunk hajlandók tudomásul venni, és elnyomjuk őket. De attól vannak! Amikor túl sokáig elnyomunk magunkban valamit, akkor el is felejtkezünk róla, vagy eleve nem szeretnénk szembenézni vele. Lehet azért, mert túl fájdalmas számunkra, vagy túl nehéz, esetleg szégyelljük kimutatni.

Nem csak a hangok, hanem a színek és érzések is rezgések. Minden rezeg bennünk egy bizonyos frekvencián. Ugyanazt a rezgésmintát ki lehet fejezni színekkel, hangokkal, illatokkal, mozdulatokkal. Én a színek világát éreztem magamhoz közelinek, és ezt a nyelvet tanultam meg. Egy színről nem az jut eszünkbe, hogy ez negatív, vagy pozitív, hanem hogy tetszik, vagy sem. Azt is könnyebben megengedjük magunknak, hogy gyorsan változzon „ízlésünk”. Eszünkbe se jut ragaszkodni egy színhez, ha már nem tetszik. Könnyedén el tudom engedni, és választani másikat. A színek megtaníthatnak bennünket, hogy az élet más területén is ilyen gyorsan tudjunk változtatni.

6 éve tanulmányozom ezt a csodálatos rendszert. Segítségével kitágult a horizontom, és általa olyan módszerekkel tudtam megismerkedni, amik azóta is nagy segítségemre vannak, amikor a klienseket kell a számukra legmegfelelőbb útra terelgetni.

Legnagyobb előnye, hogy önválasztó rendszer, nem rábeszélő, és nem beavatkozó. Alázattal és tisztelettel meghagyja a kliens választási lehetőségét, hiszen nála jobban senki nem tudhatja, hogy mi számára a legkedvezőbb megoldás. Mindenki tudja a kérdéseire a választ, csak legfeljebb még nem sikerült rálátnia. A színes üvegek apró elemlámpaként mutatnak rá a legkézenfekvőbb megoldásra. A konzulens csak tolmácsként van jelen, és csak lefordítja a színek, üvegcsék üzenetét olyan nyelvre, amit a páciens is megért.

Kevés olyan rendszert ismerek, amelyik nemcsak rámutat a megoldásra, de önmaga is változást hozhat. Az üvegekben levő tiszta, harmonikus gyógynövény-, és kristályoldat a testre kenve finoman harmonizálja elhangolódott sejtjeinket, szerveinket. A vizes-olajos oldat simogatja testünket, és nem okoz kellemetlen, fájó mellékhatást. Illatát szívesen szívjuk magunkba anélkül, hogy az szagával ellenérzést keltene. Szelíden, lágyan indítja el bennünk a változást, nem megerőszakolva, drasztikusan. Az a legjobb, hogy mindenki önmaga választhatja ki, nem kell más akaratához, nézőpontjához alkalmazkodnia. Az Aura-Soma rendszere felnőttként kezeli a klienst, megbízik döntése helyességében, és nem kérdőjelezi meg a választást. Itt a vendég áll a középpontban, és érte történik minden.

Ugye jól hangzik?  Várom önöket szeretettel a színek varázslatos világába!

Békésiné Szél Zsuzsa

Aura-Soma tanácsadó és előadó

Tel.: 30/430-1221

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép