Nyomtatás E-mail

Vége a fulladásos betegségeknek!

 
 

Évi 1 kúrával megszüntetjük asztmáját, allergiáját, légcsőhurutját!

 
 

Sajnos sokan ismerik az asztma, légcsőhurut, allergia rohamainak mindennapos keservét.

 

Az aggódást, a félelmet az újabb rohamoktól. Az ügyeletre rohanás kapkodását,izgalmát.

 

Pedig van megoldás! Nem kell puffolni, injekciózni. Az AREC TERÁPIA segítségével nagyos sok felnőtt és még több gyermek nyerte vissza az egészségét. Sokan véglegesen! A modellezett sóbánya Dr. Alekszander Torotykin ukrán orvosprofesszor védett szabadalma.

 

        - Jó-jó, de miben más ez az eljárás egyéb sóterápiák  nyújtotta lehetőségektől?

 

Egyedülálló technológiájában rejlik a megoldás. Az AREC terápia esetében egy speciális malomban füstszerűre aprítjuk a natúr bányasót, és így fújjuk be a légtérbe. Ezzel garantáljuk, hogy a tüdő legkisebb területeire is eljut, a kishörgőkbe és a léghólyagocskákba, ahol a gyulladt, görcsös állapot van és ahol a betegség gyógyítható. Ráadásul a sót ionizáljuk is, ami még hatékonyabbá teszi a folyamatot.

 

      - Mennyi idő alatt lehet meggyógyulni?

 

A gyermekeknél rendkívül hatásos.2 év alatt 3 kúrával a gyermekek 85%-a végleg meggyógyul. Ezt annyira komolyan gondoljuk 15 év tapasztalata után, hogy ha nem érünk el náluk 1 évig tartó jelentős javulást, visszafizetjük a kúra árát. Felnőtteknél 60-70%-os állapotjavulás érhető el.

 

       - Van-e mellékhatása a kezelésnek?

 

Mellékhatása annak a rengeteg gyógyszernek van, amelyeket a betegek ezekre a tünetekre kapnak és amelyek nem gyógyítanak, csak a tüneteket átmenetileg eltüntetik. Ezek tönkre teszik az immunrendszert, de az okot nem szüntetik meg. Ezzel szemben az AREC terápia mellékhatás-mentes és immunrendszer erősítő. Lehet választani!

 

           Márton, 8 éves szegedi kisfiú, tavaly vett részt először a kúrán állandó köhögéssel, fulladással, orrfolyással járó allergiája miatt. A mindennapos puffolások, szteroidos gyógyszerek szedése ellenére tünetei nem csökkentek, sőt immunrendszere egyre gyengébb lett, így kezdődő asztmát is megállapítottak nála. A kezelések hatására megszűntek kínzó, ijesztő tünetei. Azóta nem hiányzott az iskolából.

 

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért és biztos vagyok benne, hogy a kisfiam meg fog gyógyulni, ezért elhoztam a második kúrára is”- mondta az édesanyja.

 

Ők jól döntöttek!

 
 

                                                      www.arec.hu

 
 

Terápia helyszíne:

 

Belső Fény Egészség Központ

 
 

Bejeletkezés az AREC terápiára:

 

30/98-31-207

 
 
 
 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép