Nyomtatás E-mail

Ez az nyár a Te sikeredé lesz!

"Az idei év a 3-as szám hatása alatt áll. A 3-as szám jelentése a bőség a, megvalósulás, a megszületés, a kreativitás. Ebben az évben az Univerzum bőségkosara mindenki számára feltárul, de csak azok tudnak élni ezzel a lehetőséggel, akik tudják mit akarnak az élettől. Az Univerzum bármit odaad Neked csak kérned kell. Minden azon múlik mekkora képzelőerővel és kitartással rendelkezel. Ebben az évben légy bátor és MERJ NAGYOBBAT KÍVÁNNI!"

Induljunk ki abból, hogy mindenkinek az életében az van, amit ő akart. :-) Hiszen ha nem ezt akarná, tenne ellene.

Az hoz számodra eredményt, ha átértékeled mindazt, amit eddig elértél!

Most ne akarj rohanni, a siker kulcsa az eddigi tapasztalataid kiértékelésében van. Nem árt ha visszavonulsz egy kicsit és megpróbálod egyfajta távolságtartással végignézni az elmúlt éveidet és leszűrni a szükséges tapasztalatokat. Mi az amiben sikeres voltál, mi az, amit másképp csinálnál az elkövetkezendőkben. Ne minősítsd most - nincs jó és rossz, csak tapasztalatok vannak, amikből tanulhatsz és fejlődhetsz.

Nézz körül és láthatod, hogy a legtöbben a sült galambot várják, anélkül, hogy tudatosítanák: minden lehetőség csak annyit ér, amennyit megvalósítanak belőle.

Te más vagy, Te már elindultál - hiszen végigolvastad ezeket a sorokat. :-)Tisztában vagyok vele, hogy sokan még ezt sem teszik meg. Az emberek többsége arra sem hajlandó, hogy kilépjen szokásai rabságából és a legminimálisabb erőfeszítést tegye annak érdekében, hogy változtasson az életén.

Ahhoz, hogy a lehetőségeidet a magad boldogságára válthasd, komoly munkát kell végezned, amihez segítségre is szükséged lesz. A testsúlycsökkentés önismereti feladat is. Újra és újra szembe kell nézned Önmagaddal és fel kell ismerned mik a  valódi szükségleteid, igényeid és hajlandó vagy-e tenni is értük.

A Te ideális testsúlyod eléréséhez is van használati útmutató!

Képzeld el, hogy holnap reggel úgy kelsz fel az ágyból, hogy tudod, mit akarsz csinálni. Boldog és kiegyensúlyozott vagy és egyszerűen élvezed az életed.

Örökre eltűnik a reggeli bizonytalanság és feszültség, amit az okozott, hogy soha azelőtt nem tudtál a szíved szerint élni - állandóan meg akartál felelni másoknak és lelkifurdalás gyötört a tegnapi elbukott koplalás miatt.

Elhúzod a függönyt, kinézel az ablakon és tudsz örülni mindennek, amit látsz. Örömmel tekintesz az előtted álló napra, mert most már biztos vagy abban, hogy jó helyen vagy és jó úton jársz, hiszen pontosan tudod, mit kell tenned és azt is, hogy képes vagy rá!

Ez a lehetőség többé nem álom, ez a lehetőség sokkal közelebb van, mint gondolnád. Ez a lehetőség számodra gyakorlatilag tökéletesen kockázatmentes.

 

Hívj!

 

Kocsis Mária  06-20/96 53 966

a Magyar Elhízástudományi Társaság tagja, Herbalife független tanácsadó

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép