Csodálatos Tai Chi Masszázs!

Nyomtatás E-mail

Sokan hallottak már a kínai Tai Chi (a parkban gyakorolt lassú, táncszerű mozdulatokból álló mozgásforma) legendás gyógyhatásairól. Keleten, és Nyugaton is egyre többen használják ezt a mozgást a saját egészségük helyreállítására, megőrzésére. Kevesen tudják viszont, hogy a Tai Chi-nak van egy olyan ága is, a Wu család által gyakorolt ág, ahol mester szinten a partner „gyógyítást” is tanítják.AWu Tai Chi masszázs ötvözi a hagyományos kínai gyógyászat elemeit, az energia meridiánok és pontok masszírozását, az öt elem tanát, a Wu Tai Chi és a Chí Kung energetikáját és mozgását. A módszer csak sok éves Tai Chi (Wu stílusú) gyakorlás után kerül oktatásra, ez az oka, hogy Magyarországon mindössze három ember tudja és alkalmazza, Dr. Armen Tatevosjan (Wu Tai Chi mester), Tóth Zoltán (Wu Tai Chi mester), és Balogh Attila (Wu TaiChi oktató). 

Hogyan hat a Wu Tai Chi masszázs?

Az emberi testnek van egy csodálatos, öngyógyító mechanizmusa, amely ha meg kapja a szükséges támogatást a működéséhez, bármilyen helyzetből képes felépülni. Az emberi testben van egy meridián rendszer, amelyben áramlik a Chí, azaz az életenergia. Ha ebben az áramlásban - valamely külső, vagy belső ok miatt – akadály jön létre, akkor ebből kialakul a betegség. A Wu Tai Chi masszázs lényege, hogy harmonizáljuk a testben, illetve a meridiánokban a Chí keringését, és ezzel elősegítjük a szervezet öngyógyító mechanizmusainak megfelelő működést. Ez a masszázs kiválóan alkalmas a betegségek megelőzésére, illetve kiegészítő terápiaként is. A Szegeden dolgozó Tóth Zoltán Wu Tai Chi mestert első sorban izületi, hát és végtagzsibbadás problémákkal szenvedők keresik meg, de az elsődleges cél minden esetben a betegség megelőzése kell, hogy legyen.

 Tai Chi Masszázs — Chí Kung és Tai Chi oktatás — Kung-fu oktatás. 20/9440-134

Érdeklik az alternatív gyógymódok?

Iskolánkban lehetőség van rá, hogy államilag elismert, képesítést adó tanfolyamokon sajátítson el olyan módszereket, amivel még a komoly problémák kialakulása előtt segítheti a szervezetet a baj leküzdésében. Természetesen ezek a módszerek nem helyettesítik az orvosi kezeléseket, de az időben végzett megelőző terápia (masszázs, kristály terápia, aroma terápia, méz terápia, stb.), sok esetben segíthet, hogy ne alakuljon ki olyan mérvű betegség, amivel már orvoshoz kell fordulni. 

Néhány, a közeljövőben (kezdő-, és gyakorló masszőrök részére) induló tanfolyamaink közül:

Alternatív kristály terápia: A kövek gyógyító ereje ősidők óta ismert. A tanfolyamon a résztvevők megismerkedhetnek az egyes kövek testre és a lélekre ható gyógyító képességeivel, megtanulhatják a kristályok beavatását, valamint a víz kristályenergiával való feltöltését is.

Frissítő talpmasszázs: Ki ne szeretné, hogy a lábait masszírozzák? A talpon és a lábfejen megtalálhatók a teljes test reflexzónái és ezeken a zónákon keresztül felfrissíthetjük az egész testet, javíthatjuk annak működését, megelőzve ezzel a komolyabb problémákat jelző lerakódásokat, és a betegségeket.

Ausztrál lélekmasszázs: A mai rohanó világban, amikor a stressz a minden napjaink szerves részévé vált kinek ne lenne szüksége egy kis relax masszázsra? Ez az egyszerű masszázs (vékony, természetes anyagból készült ruhában végzett masszázs), az Ausztrál bennszülöttek ajándéka a mai nyugati világnak. A kb. 1 órás masszázs alatt a test és a lélek teljesen ellazul, a pácienst végtelen nyugalom járja át, és a napokig megmaradó hatás pozitív változásokat indít el benne és környezetében is. A masszázs kiválóan alkalmas akár hiperaktív gyerekek kezelésére is.

Koponyamasszázs: A koponya masszázs bár helyileg (fej, arc, nyak, vállak) végzett masszázs, mégis az egész testre kihat. Lényege, hogy a fejen lévő akupunktúrás meridiánok és az azon lévő pontok masszírozásával pozitív hatást tudunk gyakorolni az egész test energia, vér és nyirok keringésére és így az egész szervezet pozitív működésére.

 Információ: Tóth Zoltánnál, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, tel.: 20/9440-134     

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép