Mindennapi mozgásunk

Nyomtatás E-mail

Mindennapi mozgásunk

Minőségi mozgás a minőségi életért

Szeretné, ha egész életén át harmonikusan gyönyörű, erős és rugalmas maradna teste? El tudja képzelni, hogy fej-, hát-, derékfájdalom, lúdtalp, vagy gerincferdülés nélkül élhetné életét?

Szeretné megtalálni és megőrizni egy életen át a belső békéjét? Ebben segít, ha megtanulja a mindennapi élet helyes mozgástechnikáját.

A mozgás minősége nagymértékben kihat fizikai állapotunk, érzelmi életünk, és tudatállapotunk minőségére.

A teljesítményorientált, rohanó életformában, amelyben élünk, az emberek többségének nagy terhet jelent időt fordítani a személyiségének, testének és tudatának formálására. Néhányan azonban fontosnak érzik és képesek bírni erővel, és idővel, hogy heti 2-3 alkalommal sportoljanak, táncoljanak, vagy jógázzanak egészségük, jó közérzetük megtartásáért. Ez mindössze heti 2-3 óra rendszeres mozgást jelent.

Képzeljék el milyen óriási változás jöhet létre akkor, amikor ébredéstől lefekvésig, rutin feladataink végzése közben tudunk úgy mozdulni, hogy a legkisebb mozdulat is építi, formálja testünket, és tudatunkat. Nem számít hány évesek vagyunk, életünk kezdetétől a végéig lélegzünk és mozgunk, így vagyunk megteremtve. Ezért nem mindegy, hogy ezt hogyan tesszük.(Testünk naponta ébredéstől - lefekvésig kb. 16 órát folyamatos mozgásban van.) Ha légzésünk és a legkisebb mozdulataink is építik testünket,( tanulás, munka, szórakozás, utazás stb. közben is) ez azt jelenti, hogy heti 112 órát fordítunk önmagunk építésére úgy, hogy nincs "üresjárat".

Örömmel hívom fel mindenki figyelmét arra, hogy a megfelelően kivitelezett légzés, testtartás és mozgás hatására búcsút inthetünk a testi fájdalomnak. Elfelejthetjük a derék-, hát-, váll-, fejfájást, a lógó izmokat, a lúdtalpat, gerincferdülést és a sok ezzel járó kellemetlenségeket.

Nem mindegy, hogyan mozdulunk életünk pillanataiban.

A mozgásunk minősége testünk és életünk minden területére kihat!

 

Tipity Mária balett, tánc, rekreáció oktató

Részletes információ: +3670/941-1074

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép