Nashita Hastánc Stúdió

Nyomtatás E-mail

Nashita Hastánc Stúdió

Az évek során sok olyan hölggyel találkoztam, akik szerettek volna belekóstolni a hastánc világába, de gátlásosságuk miatt nem mertek csatlakozni csoportokhoz. Féltek attól, hogy mit szólnak majd a többiek: esetleg öregnek, kövérnek nézik őket, vagy bosszantó lesz a „bénázásuk”. Hogyan fogadják a családtagok, munkatársak, barátnők, hogy hastáncolni járnak? Egyáltalán mit gondolnak majd mások róla?- És ezért inkább nem is mozognak semmit.

A Nashita Hastánc Stúdió foglalkozásait azoknak ajánlom, akik szeretnék egy kicsit megmozgatni testüket, átélni nőiségüket, kiszakadni a hétköznapok szerepeiből, megtapasztalni valami újat.

Mivel a hastáncot és a női táncok világát egy sajátos nézőpontból közelítem meg, ennek megfelelően szerveződnek nálam a csoportok.

Minden hozzám járó hölgy személyre szabott, egyéni segítséget kap: megbeszéljük, hogy mit vár önmagától, milyen formában és milyen időközönként tud időt szánni magára, és ebben hogyan tudok neki segíteni.

Korhatár és kötöttségek nélkül mindenki egyéni utat jár be. Ezen az úton fokozatosan fedezzük fel és ismerjük meg a bennünk lévő NŐT.

Az órákon olyan táncmozdulatokat és technikákat sajátíthatunk el, amelyek segítenek kinyílni és megnyílni, kitáncolni a feszültséget és a blokkokat a testünkből, izmainkból. Olyan mozdulatokat, amelyek jólesnek, és jellemeznek bennünket. Vagyis nincsenek koreográfiák: mozdulatsorok vannak, amelyeket nem bemagolni kell, hanem játszani velük – korlátok nélkül.

Az órák szerves része egy rövid meditáció – amely hangulattól függően lehet egyszerű elcsendesedés vagy mozgásos befelé fordulás.

Ezért a csoportok létszáma maximálisan 5-6 fő, így tudom biztosítani, hogy mindenkire tudjak figyelni, minden hölgy azt kapja a pénzéért, amit elvár, és a jóleső mozgástól felfrissülve térhessen vissza a hétköznapokba.

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép