Egészségesen és fitten egy életen át!

Nyomtatás E-mail

Egészségesen és fitten egy életen át!

Az egészsége megőrzése érdekében végeztessen el egy vizsgálatot az InBody720 testösszetétel szkenner segítségével.A testösszetétel elemzése egy nagyon fontos informatív eljárás a külső környezet hatásainak és szervezeti válaszreakciók kölcsönhatásainak és harmóniájának becslésére.

A fejlett országokban járványszerűen terjed az elhízás. Magyarországon él a legtöbb elhízott vagy túlsúlyos felnőtt Európában és a gyermekek is szorosan a nyomukban járnak. A betegségek 70%-a a túlsúllyal és a nem megfelelő táplálkozással van összefüggésben. A felnőttkori cukorbetegség veszélye nagyon magas az elhízott gyermekeknél. A szív-és érrendszeri betegségek tekintetében az elhízás az egyik legsúlyosabb rizikótényezőként szerepel.

Szakmai evidenciának tekintjük tehát, hogy a testösszetétel változásainak folyamatos követése elengedhetetlen következménye, a testtömeg csökkenés (vagy növelés) szempontjából. A cardiovascularis szempontból nagyon fontos zsigeri zsírmennyiségre vonatkozóan is információhoz jutunk.

A testalkotók arányainak pontos ismerete (zsír-izom arány) csökkenti a beavatkozás hibalehetőségeit, ezzel pedig jelentősen javítja a programban résztvevő motivációját. Ezen feladatok elvégzésére pedig kiváló eszköz az InBody720 bioimpedancia elvén működő testszkenner.

Keressen bennünket, ismerje meg, hogy valójában miből áll szervezete, hogy Önt is személyre szóló táplálkozási tanácsokkal és életmód programmal láthassuk el!

 

Demeter Éva

táplálkozási és életmód konzultáns

Tel. +36 20 9335-128

www.herbapatika.hu

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép