Kinek segíthet a manuál terápia?

Nyomtatás E-mail

Kinek segíthet a manuál terápia?

Kőrösi Gyula bio-masszőr - manuál terapeuta vagyok. A mai kor emberének a megváltozott életvitel, táplálkozási szokások és környezeti hatások miatt nagyon sok egészségügyi problémával kell szembe néznie, többek közt a gerinc problémáival is. Ha megnézzük az idősebb korosztályt, az ő szervezetük és csontozatuk sokkal erősebb volt. Ennek részben az lehet az oka, hogy a háború előtt a termőföldeket szerves trágyával kezelték, így a talajban meg volt mindaz az ásványi anyag, illetve nyomelem-tartalom, amitől a szervezetük megerősödött. (A táplálék valóban TÁPLÁLT) Sokkal kevesebb stressz érte őket, így jóval kevesebb lelki probléma keserítette életüket.

Manapság nagyon sokan, elsősorban az ülő munka miatt, nyaki, váll és hátfájdalmakkal, illetve fülzúgással, szédüléssel és fejfájással küzdenek. A nehéz fizikai munkának és az intenzív sportolásnak is megvannak a nem kívánt mellékhatásai: ízületi kopások, szalag megnyúlás-szakadás, izomszakadás, lumbágó, porckorongsérv, gerincferdülés, csípő-térdkopás, stb. Ezért nagyon fontosnak tartjuk a prevenciót, így elkerülhetjük a későbbi súlyos problémák kialakulását. Ha mégis megtörténik, akkor is nagyon sokat lehet segíteni. Az általam használt módszernél a protézis sem akadály.

Korábban már említettem, hogy a táplálkozás is felelős a mai betegségek kialakulásáért. Az emberi szervezet kb.35 éves korra megtelik a táplálékból származó mindenféle méreganyaggal. Sajnos a vizeink sem tiszták és a levegőben is nagyon sok a szennyeződés. Ha a szervezetet nem kezdjük el ebben az időszakban tisztítani, a toxinok folyamatosan lerakódnak, és csak idő kérdése, hogy mikor jelentkeznek a sejtekben komoly problémák. Gyakorlatilag minden betegségünknek a helytelen táplálkozás és a lelki bajok az okozói! Amennyiben szeretnének többet megtudni a gerinc-ízületi és egyéb problémákról, keressenek fel bizalommal. Mindenkinek igyekszem legjobb tudásom szerint segítséget nyújtani.

Tisztelettel

Kőrösi Gyula

manuál terapeuta(csontkovács)

www.egvitalcentrum.hu

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép