Holisztikusan a Voll-módszerrel!

Nyomtatás E-mail

Holisztikusan a Voll-módszerrel!

Sajnos ismét gomba módjára szaporodnak a Candida- és allergia-tesztelők, az úgymond „Voll-gépek” , sőt, ma már a „mobil” Voll-diagnoszták is, akik akár bio-boltokban, akár hajgyógyász-stúdiókban „egy pontot böködve tesztelnek”, „diagnosztizálnak”. Pedig ténykedésük nemcsak a Voll-módszertől, de talán a Vega-módszertől is távol áll. Ezért ill. a Voll-módszer tisztaságának megőrzése érdekében fontos annak lényegéről, lehetőségeiről, hatásairól, és határairól is beszélni.

A „voll” német szó, teljes-t jelent, s e módszer valóban teljesebbé teszi a medicinát, azonban mégsem innen az elnevezés, hanem Reinhold Voll Stuttgart melletti német orvos nevéből származik, hisz ő dolgozta ki. Röviden és velősen ez a módszer elektroakupunktúra, plusz homeopátia, plusz nyugati medicina. Ebből következik, hogy csak orvos végezheti, mert kizárólag az orvos rendelkezik olyan ismeretekkel, amelyekkel a szervezetben ill. a különböző vizsgáló és gyógyító rendszerek között lévő összefüggéseket kezelni tudja. Az ezzel foglalkozó orvosok különösen nehéznek tartják, mert az egyetemen megszerzett orvosi szemlélet mellett akupunkturálisan és homeopátiásan is gondolkodni kell a Voll módszer alkalmazójának. Felelőtlennek, és rendkívül ártalmasnak tartom azon „gyógyítók” tevékenységét, akik felületes, ki tudja, honnan szerzett ismereteikkel, ki tudja, honnan szerzett berendezésekkel betegségek okait „diagnosztizálják”, visszaélve a rászorult, laikus betegek bizalmával, visszaélve Voll doktor egész életének munkásságával!

A Voll-módszer alapvetően a teljes szervezet energetikáját vizsgálja, az egész embert, és nemcsak egy pontját, a haját, a candidáját, az allergia-meridiánját! Hangsúlyozom: az egész embert! Fontos ez azért is, mert Naprendszerünk, világunk, amelyben élünk, amelynek részei vagyunk, egy bonyolult energetikai rendszer, mellyel mi kölcsönhatásban élünk.

5000 évvel ezelőtt a kínaiak már tudtak energetikailag kezelni, ill. gyógyítani, s megelőzni is.

Voll doktor, Peter Pitterling mérnökkel közösen a szervezet energetikáját a huszadik század technikájának segítségével mérhetővé tette. Hagyatékában csak az általa kifejlesztett gépeket, s az általa kialakított módszert tartja Voll-módszernek és gépnek! Minden ettől eltérő akárminek nevezhető, de nem „Voll”-nak!!!

A Voll módszerrel a szervezet egészének ill. különböző szerveinek energiahelyzetéről, az energiaáramlásról, az esetleges blokkokról, zavaró mezőkről, nem utolsó sorban a rejtett gócokról, degeneratív elváltozásokról, igazán szakavatott kezekben -utóbbit csak csendben mondom- akár daganatos elváltozásokról is képet kapunk.

Hogy érthető legyen: Az “ energiacsatornák”, meridiánok mindig a laza rostos kötőszövetben vannak virtuálisan, ahol a “víz az úr”. Testünk 60-70 %-a víz, ami az elektromosságot jól vezeti. Feltehetően ebben a sejt közötti állományban, ebben a mátrixban hagynak nyomot a szervezetet ért energetikai, lelki-energetikai!, kémiai, biofizikai ill. biológiai káros hatások. A betegségek okai egyénre szabott terápia,holisztikusan. Ez azt jelenti, hogy a gyógyításhoz együtt kell működnie a laboratóriumi, a röntgen, és egyéb szakorvosoknak a Voll-diagnosztával.  A Voll-módszer sok esetben lehetőséget nyújt a szervezet egy olyan elváltozásának a kiderítésére, melyet műtétileg vagy hagyományos, gyógyszeres kezeléssel, homeopátiával, de adott esetben ezek kombinációjával lehet meggyógyítani. Ennek Magyarországon a Medic Poliklinikán, 20 szakorvos együttműködésével 20 éves múltja van.(!) így kideríthetők Ezt követően egyénre szabottan tesztelhető ki az mivel nincs két egyforma ember, nincs két egyforma hópihe. Ez a gyógyszerteszt az alapja a szervezet informatikai vizsgálatának. Hisz az informatika világát éljük. Lehetőséget nyújt a vizsgáló orvos, általában belgyógyász számára a szervezetben kialakult elváltozások összefüggéseinek kiderítésére,

Az energetikai elváltozások előbb jelentkeznek, mint a betegség tünetei, ez a módszer a megelőzés módszere is. A fogak a szervezettel energetikailag is összefüggésben vannak! Több mint 15 év tapasztalata alapján kijelenthetem, hogy krónikus betegségből senki sem fog meggyógyulni energetikai zűrzavarral a szájában, lelki zűrzavarral az életében!

Végül a módszer a speciális méregtelenítés-felderítés-kivitelezés hatékony eszköze, máris és még inkább az lesz, barbárul agyonvegyszerezett, sugárkezelt, stresszelt megizmosított mikrobákat termelő (antibiotikus éra) “civilizált” világunkban. Vigyáznunk kell azonban, mert a főként anyagi haszon hajtotta, gyorstalpalású „Voll-, Vega-, Candida-, és Allergia-tesztelők”, a karácsonyi vásárok fa bódéinak „Voll-vizsgálói” óriási veszélyt jelentenek. Pénzéhes, magukat „természetgyógyász”-nak vallók nem átallnak engedély nélkül, hol „kütyükkel”, hol meg sok éve a módszert eredményesen alkalmazók nevével visszaélve a betegek bizalmával is visszaélni! ( Ilyen is előfordult)! Rendkívül károsak ezek a csalók, mert egyrészt lejáratják a biofizikai-energetikai medicinát, a Voll-módszert, a kémiai orvoslás malmára hajtva a vizet, másrészt elbizonytalanítják a gyógyíthatatlannak tartott, de e módszer segítségével mégis meggyógyítható betegeket. Itt hívjuk fel a figyelmet a Voll-módszert, ill. a belső okok kiderítését hirdetők azaz „tesztelők” tesztelésére: orvosi végzettség, engedély, készülék származása stb…

A bonyolulttá vált mesterséges környezetünk felelős az egyre növekvő krónikus megbetegedésekért. Nő az allergiások száma, a krónikus vastagbélgyulladásban (IBS), a krónikus hörghurutban (COPD) szenvedőké, a gyógyíthatatlannak tartott izületi, bőrbetegségek, nőgyógyászati, ill. urológiai „nyavalyák”-kal küszködőké. Egyre fiatalabb korban jelentkeznek autoimmun betegségek, a Colitis ulcerosa, fekélybetegség stb. A Voll-módszer karöltve a nyugati medicina csodálatos vívmányaival, holisztikus szemlélettel az eddig gyógyíthatatlannak vélt betegeknek is, 20 év (!) tapasztalata alapján mondhatom, nem csak diagnosztikai, de gyógyító módszere, nemcsak  tünetmentesen, hanem türelmesen és véglegesen!

Dr. Kecskés Gabriella

Belgyógyász, homeopata

20 ÉVES A MEDIC-POLIKLINIKA

1052 Budapest Városház u. 14.  T:06-1-266-6050, 06-1-317-6253,

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.medicpoliklinika.hu

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép