BEMER terápia - az Ön egészségéért!

Nyomtatás E-mail

BEMER terápia - az Ön egészségéért!

A mai rohanó világban, hamar elfáradunk, gyakori a kimerültség a stressz. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy fájdalmak kínozták, melyeket csak gyógyszerek szedésével tudott csillapítani, vagy rosszabb esetben, még az orvosi kezelés sem segített.

A BEMER terápia 9 éves és egyre több ember ismeri meg ezt az új gyógymódot.

A Bemer 3000 készülék a Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció elvén működik. Használatával sok betegség kialakulása megelőzhető, csökkenthető illetve elhagyható a gyógyszerek szedése, a gyógyulási idő lerövidül, megszűnik a kimerültség és számos esetben akkor is segít, amikor az orvostudomány már tehetetlen.

A kezelések során szervezetünkben jelentősen javul a vérkeringés ill. a mikrocirkuláció, ezáltal a sejtek megkapják a működésükhöz nélkülözhetetlen oxigént és tápanyagokat. A szervezet immunrendszerét már pár perces használat után aktivizálja. Ezek a folyamatok a szervezet természetes önszabályzó ill. gyógyító rendszerének alapfeltételei.

A betegségek túlnyomó részben vérkeringési problémák miatt keletkeznek. A vér keringése a kezeléseket követően normalizálódik, ezáltal a beteg állapota jelentősen javul, megindul a gyógyulási folyamat és szinte azonnali fájdalomcsillapítás érhető el.

A BEMER 3000 készülékkel végzett terápiát a világ több mint 50 országában alkalmazzák igen nagy sikerrel.

Hivatalos orvosi műszer, mely szabad kereskedelmi forgalomba kerülhet.

Hatékonysága megtapasztalható a krónikus mozgásszervi elváltozásokban,  ideggyógyászati kórképekben (strok, Parkinson-kór, Sclerosis Multiplex), baleseti sérülések rehabilitációjában, diabeteses szövődmények és egyéb belgyógyászati  betegségek esetén.

 

Dr. Horváth Ilona

AFB Akadémia szaktanácsadója

orvos igazgató

BEMER Medicintechnika Kft

 

 

BEMER kezelőhely:

PREVENTIV TEAM 2000 Kft.

6795 Bordány, Szt. István tér 2.

62/288-053,  +36-30/338-08-12

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép