A jövő gyógymódja a jelenben

Nyomtatás E-mail

IBR-SYSTEM , Integrált biológiai rendszer

A jövő gyógymódja a jelenben

 

Az egész világ, amiben élünk az elektromos és a mágneses jelenségek befolyása alatt áll, így az emberi szervezet is. Minden egyes sejtünk is egy-egy egység, mely működése közben elektromos impulzusokat bocsát ki. A legalapvetőbb élettani folyamatainkat ezért is befolyásolják a mágneses és elektromágneses mezők (mint például az időjárási frontok).

Egy emberi szervezet működéséhez folyamatos elektromos kisülésekre van szükség, hiszen az ingerület, az információ, így terjed a testünkben. Néhány vizsgálati módszer már felhasználja a szervezet pontjain mérhető feszültség különbséget. Ilyen például az EKG, mely a szívizom feszültségkülönbségeit méri, EEG pedig az agy hasonló vizsgálatára szolgál. Az IBR-SYSTEM az egész szervezet elektromos állapotát vizsgálja, a gép által a szervezet felé küldött mikroimpulzusokra adott szummációs válasz alapján, mely egy grafikon formájában látható a monitoron. Ez a szummációs görbe mutatja, hogy mely frekvenciáknak megfelelően van olyan sejtcsoport, mely a küldött impulzusokra nem megfelelően reagál, így a terápia ennek megfelelően fog történni. A kezeléssel a szervezet elektromos egyensúlyát hozzuk létre, tehát így az egész emberi szervezet működése állítható helyre.

Mindig a pillanatnyi állapot dönti el a kezelést. A gép minden információt raktároz, ezért a kezelések eredményeinek összehasonlításával figyelhető a gyógyulás.

A módszer előnye, hogy teljesen egyénre szabott, semmilyen fájdalommal sem jár, nincs mellékhatása, és a fél órás kezelés alkalmat nyújt az orvos-beteg kapcsolat elmélyítésére.

Néhány betegségcsoport, a teljesség igénye nélkül, ahol ez a gyógymód alkalmazható: allergia, asthma, bőrbetegségek, visszatérő gyulladások, emésztési zavarok, bélgyulladások, candida fertőzés, fejfájások, krónikus fájdalmak, neurotikus panaszok, testsúlycsökkentés.

Pácienseimnél a kivizsgálást Dr. Voll féle végpont diagnózissal egészítem ki, és a továbbiakban ennek eredményétől függően az IBR kezelést egész-test akupunktúrával, gyógynövényekkel, valamint életmód és táplálkozási tanácsokkal egészítem ki.

 

Dr. Papp Ágnes

Neurológus-akupunktőr

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép