Milyen biztonsági gyermekülést válasszunk?

Nyomtatás E-mail

Milyen biztonsági gyermekülést válasszunk?

Gyermekeinkért bármit megtennénk, de gyakran mégsem fordítunk kellő figyelmet a valóban életet mentő autós gyermekülés kiválasztására. Ahogyan ruháit, a gyermekülést is kinövi a kicsi, fontos tehát, hogy mindig az életkora és testsúlya szerint ideális székben utazzon.

Az autók sebességének és teljesítményének növekedésével az utasok (köztük a gyerekek) biztonsága is nagyobb odafigyelést érdemel. Vajon kinek mennyit ér gyermeke biztonsága? Egy olcsóbb, gyengébb minőségű ülést vásároljunk, vagy esetleg áldozzunk egy sokkal jobb minőségűre magasabb áron, ami nem kerül többe, mint az autó árának kb.1%-a?

Európában az egyik legjobb minőségű termékfajta a JANE. Újszülött kortól ajánljuk a JANE REBEL hordozót 0-13 kg-ig. Pro-fix rendszerrel (egykezes rögzítés és kioldás), szűkítővel és fejtámasszal (ami újszülötteknél nagyon fontos) rendelkezik. A JANE új hordozója, a JANE STRATA (0-13 kg-ig), maximális jólétet és kényelmet biztosít a babának, különösen az első hónapokban, amikor a megfelelő testtartás alapvető fontosságú a csecsemő fejlődése szempontjából. Megvásárolható hozzá a Jane Strata Platfor rögzítő is, így ISOFIXEL is lehet rögzíteni az autóba. A 3. generációs ISOFIX alap nem csak a biztonság területén jelent nagy előrelépést (mivel így az autótesthez rögzítik a babaülést, és mozdíthatatlanná válik), hanem a kényelem szempontjából is, mivel a gépkocsiban marad, így nem kell állandóan átvizsgálni, mert tudjuk, hogy megfelelő biztonságot ad. Előnye még, hogy egy kattintással berögzíthető és kioldható .

A JANE AUTO CARRYCOT PRO mózeskosarat ( 0-10kg-ig) szintén megfelelően lehet az autóba rögzíteni a biztonsági övekkel. Ebben teljesen fekvő helyzetben is maximális biztonságban van az újszülött. (Itt az árban benne van a baba rögzítésére használt öv és az autó biztonsági övéhez való csatlakozó rögzítő.)

A JANE MÁTRIX hordozó, mózeskosár és hordozó egyben. Lehet teljesen fektetni és hordozóként ültetni is, valamint az autóba mindkét módon rögzíthető. Ezeket a termékeket a babakocsi vázához szintén lehet rögzíteni és így könnyen lehet használni, mert nem kell a babát felébreszteni, ha az autóban vagy a babakocsiban elaludt. A bébihordozót mindig menetiránynak háttal szabad bekötni, és az első ülésre csak abban az esetben tegyük, ha nincs légzsák az autóban vagy ki lehet iktatni!!!

A JANE RACING biztonsági gyermekülés 0- 18kg.-ig használható. Ha valaki nem szeretne bébihordozót vásárolni, akkor ezt az ülést ajánljuk, mert úgy képezték ki, hogy fokozatmentesen dönthető legyen. Van egy derékemelő benne, amivel  majdnem fekvő helyzetben van a kicsi. Ha nő a baba, ezt ki kell venni belőle. A babával érintkező rész lélegző szövetből készült, csúszásmentes övvel ellátva. Ezt tovább lehet használni, mint a hordozókat, de ebben nem tudja magával vinni a babát az anyuka. Ezt az ülést 0-9 kg-ig mindig menetiránynak háttal, nagyobb súlyú gyermeknél szabad szemben bekötni az autóba és lehetőleg ne kerüljön az első ülésre. Nagyobb gyermekeknek ajánlható a JANE EXO ülés 9-18kg.-ig. Az ülés belső pneomatikus rendszerének köszönhetően elnyeli az ütközéseket. Elektronikus ISOFIX érzékelő rendszerrel van ellátva, amely jelzi fény és hangjelzéssel, hogy megfelelően van-e csatlakoztatva. Ez a rendszer a fejrész elmozdításával teszi lehetővé az öv magasságának beállítását és automatikusan beállítja a combok közötti pántot.

Ha kinőtte a biztonsági gyermekülést a gyermek kb. 4 éves kora körül, akkor a háttámlás ülésmagasítót tudom ajánlani, ezen belül a JANE MONTECARLO VAGY JANE  MONTECARLO PLUS ülést 15-36 kg-ig. Ezek a belső szabályozható rendszernek köszönhetően jól illeszkednek a gyermek növekedési szakaszaihoz. A nyújtható háttámla, fej és az ágyékrész állíthatósága, a körbefogó forma lehetővé teszi az ütközés elnyelésének növelését, biztosítva a teljes oldalvédelmet. A JANE MONTECARLO PLUS csak ISOFIXES rögzítésével tér el az előzőtől.

Törökné Szél Anna

A Jane termékeket megtekintheti üzletünkben, ahol szakképzett eladóink állnak rendelkezésére vagy megrendelheti webáruházunkban: www.janeshop.hu


Üzletünk:

Babycenter- Szeged

Szeged, Kisteleki Ede u. 12.

Tel.: 62/485-600. 06/70 458-3107

nyitva: H-P:9-18.-ig

Szo.: 9-16.-ig

 

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép