DERMAROLLER - kollagén indukciós terápia a ráncok és a hegek enyhítésére

Nyomtatás E-mail

DERMAROLLER-kollagén indukciós terápia a ráncok és hegek enyhítésére 

A kollagén felel bőrünk rugalmasságáért, ám az évek során a szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége csökken, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. A kollagén indukciós terápia tulajdonképpen fokozza a bőr kollagén termelését, s az újabb kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.
Néhány hónapja már hazánkban is elérhető ez az igen újszerű arcfiatalító eljárás, amelyet egy plasztikai sebész dolgozott ki.

 

 A dermaroller használata során egy apró, de sűrű tűfelületű (192 db tű, 8 sorban) hengert görgetünk végig az arcon, s ezzel 0,5-2 mm-es mélységű mikrosérüléseket okozva beindul a bőr természetes regenerációs folyamata. Ezek az egészen apró sérülések gyakorlatilag azonnal záródnak, és beindul minden egyes szúráspontnál egy - egy sebgyógyulási folyamat, mely kollagén és elasztin szintézist (képződést) ill. a bőr regenerációját eredményezi.

 

Nem kell félni, a sok apró méretű aranyozott tű alig vagy egyáltalán nem okoz vérzést vagy bevérzést. Az esetleges bőrpír is egy - két órán belül elmúlik és lehet menni nyugodtan emberek közé. Ez azt fogja eredményezni, hogy a bőr már néhány kezelés után is rugalmasabb és tömöttebb lesz, 3-4 hónap után újraépül a rugalmas kollagénháló, feszessé válik az arcbőr, valamint összeszűkülnek a tágult pórusok, a besüppedt hegek kiemelkednek, és így az egész arc fiatalossá, üdévé válik.

 

A kezelés megkezdése előtt, melyet az UV szegény időszakban, tehát ősztől tavaszig javasolunk, enyhe kémiai hámlasztással vagy mikrodermabrázióval (közkeletű nevén bőrcsiszolással) az elhalt szaruréteget eltávolítjuk. A kezelés előtt érzéstelenítést és fertőtlenítést alkalmazunk, a már megkezelt bőrfelületet ismét fertőtlenítjük, hűtő és gazdag hatóanyagos pakolással és elektromos kezeléssel segítjük a bőr regenerációs folyamatait. A kúra teljes ideje alatt kötelező a fényvédelem!  

 

A DERMAROLLER kíméletes megoldást nyújt:

- tág pórusú bőrre

- akné okozta hegek eltüntetésére

- b esüppedt hegekre

- idősödő bőrre

- ráncokra

- terhességi csíkok halványítására

Ajánlott 25-50 közötti korosztályba tartozó nőknek és férfiaknak is!

 

                                                                                                  Dunai Erika kozmetikus mester

 
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép