Jó a cukorbetegeknek, rossz a kilóknak!

Nyomtatás E-mail

Jó a cukorbetegeknek, rossz a kilóknak!!

 

Amíg valaki egészséges, nehezen tudja elképzelni, hogy sokak számára a mindennapi kenyér elfogyasztása is súlyos veszélyeket rejt. Pedig például a cukorbetegeknek nem mindegy, milyen kenyeret és tésztafélét fogyasztanak.Ez a termékcsalád az elméleti kutatás-fejlesztés és a gyakorlati élelmiszer technológia összefogásával jött létre, magyar és EU szabadalom.

 

Mint funkcionális élelmiszer alkalmas a fogyni szándékozók étrendjének összeállítására, cukorbetegeknek rendkívül előnyös, és ajánlható.

Az általunk kifejlesztett lisztekből készült termékekre jellemző, hogy a normál termékekkel azonos szénhidrát mennyiség elfogyasztása esetén a három óra alatt mért vércukorterhelés átlagosan 40 százalékkal kevesebb. A termékek jelentősen gátolják a velük együtt fogyasztott szilárd és folyékony táplálékok nem csak a szénhidrátokra kiterjedő fölszívódását, ebből adódik fogyasztó hatásuk. Mivel a zsírok is kevésbé szívódnak fel, ezek a pékáruk és tésztafélék folyamatos étkezés során jótékony hatással lehet a koleszterin szint alakulására.

 

A Diabet-Max kenyerek és zsemlék (fehér, búza-rozs, árpa, zab) kizárólag természetes anyagokból készülnek, korpás összetevőt csak a magban megtermett mennyiségben tartalmaznak. Ízük kiváló, folyamatosan, jó étvággyal fogyaszthatók, ugyanúgy felhasználhatóak, mint bármely kenyér (pirítós, bundás kenyér).

 

Otthon akar kenyeret sütni? Több fajta lisztet kínálunk egy kilós csomagolásban: Fehér kenyérliszt, Búza-rozs kenyérliszt, Árpa kenyérliszt, Zab kenyérliszt.

Sütemények készítéséhez ajánljuk a Linzer lisztet.

FITT Száraztészták.

Tarhonya, orsó, fodros kocka, széles metélt, spagetti.

 

Diabet-Trade Kft   www.diabettrade.hu   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.    06309383377

    
 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép