A tökéletes hallás élménye

Nyomtatás E-mail

A hallókészülék viselők jól tudják, hogy mit jelent a jó minőségű hallókészülék. A jól beállított hallókészülékkel a hangok kellemesek. A beszédfelismerő rendszerrel rendelkező digitális hallókészülékkel a beszéd tisztán érthető. A kutatások azt mutatták, hogy a bal füllel a beszédet, a jobbal a zenét halljuk jobban. A jó beszédértéshez szükséges minkét füllel jól hallani. Mi megpróbáljuk bemutatni a technikai lehetőségek szerint a legtermészetesebb hangélményt a hallássérültek számára. Kinek melyik a legmegfelelőbb hallókészülék? Erre a

kérdésre csak akkor kaphatnak megfelelő választ, ha hallásvizsgálat után kipróbálják először és személyes élményben részesülnek. Nagyon sokféle hallókészülék létezik, különböző adottságokkal.

 

A legfontosabb az ajánló audiológus szakember, aki nagy tapasztalattal rendelkezik, követi a technológiai változásokat. A mi feladatunk az, hogy ezt a tudást biztosítsuk az Önök hasznára.

A hallássérült számára az a legjobb készülék , amivel ő jól hall és jól érti a beszédet. A választás nagyon fontos, mert a hallásörömöt csak így lehet elérni, és így tud sok boldog évet biztosítani saját magának és a környezetének.

Az ember csak akkor döbben rá, hogy miből maradt ki, amikor újra megnyílik előtte a számára erősen beszűkült hangok világa. Újszülöttkori hallásvizsgálatot is végzünk.

 

MEGA Kft, 6720 - Szeged, Roosevelt tér 7-9

Tel/fax: 62/424-607

Érdeklődjön: 06-20/255-38-93

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép