Méregtelenítés, salaktalanítás

Nyomtatás E-mail
 

A Herbalance Kft. több, mint 10 éve tekinti feladatának az egészséges életmód támogatását és a segítségnyújtást a különböző problémákkal küzdőknek. Termékeinkkel segíthetünk a mai korra jellemző betegségek megelőzésében és kezelésében. Többek között a különféle allergiák, cukorbetegségek, izületi panaszok, vérnyomás és keringési rendszer elváltozásai, stressz okozta megbetegedések, bőrproblémák kezelésére találhat segítséget.

Cikksorozatunk célja, hogy orvosi szakértőink segítségével hasznos információkat szerezzen az egészséges életmód, a megelőzés és a problémák kezelésének témakörében. Az alábbiakban elolvashatja második cikkünket, amely a méregtelenítéssel, salaktalanítással ismerteti meg Önt.

 

Sokan feleslegesnek tartják, talán még ellenzik is!

Én úgy gondolom, hogy az emberi szervezet csodálatos és arra is „berendezkedett”, hogy a szervezetbe jutó haszontalan, akár káros anyagokat lebontsa, megsemmisítse, kiürítse. Ezt a feladatot látják el a kiválasztó szerveink, a máj, a vese, a bőr és a tüdő. 

Ezzel csak az a baj, hogy a szervezetünk több millió év alatt alakult ki a jelenlegi fejlettségi fokára, viszont a környezetünket, ezzel együtt az életünket, olyan ütemben változtattuk meg, olyan messze kerültünk a természettől, hogy a szervezetünk, nem tud alkalmazkodni ehhez a számára hirtelen változáshoz.

A környezetünkben nem tudunk tiszta levegőt szívni, nem tudunk természeteses körülmények között termesztett, friss, élő élelmiszerekkel táplálkozni, lassan nem tudunk tiszta vizet inni, nem tudunk nyugodtan pihenni, regenerálódni, a mozgásról leszoktunk, versenyt futunk az idővel, a családi és társas kapcsolatokat hagyjuk felbomlani.

A szervezetet segíteni kell abban, hogy a mesterségesen előállított, szervezetünkbe kerülő idegen anyagokat ki tudja üríteni, ne hagyja lerakódni, és ne engedje azokat károsítani. Ez a nagy mennyiségű vegyszer, permetszer, élelmiszer-adalék, az időnként indokolatlanul szedett gyógyszerek, a beszívott levegőbe kerülő ipari és kipufogógáz szennyezés meghaladja a szervezetünk méregtelenítő kapacitását. A méregtelenítéssel csupán annyi történik, hogy a szervezetünknek segítünk abban, hogy a megtöbbszöröződött feladatát el tudja végezni!  

Az újfajta vegyi anyagokhoz a szervezet nem fejlesztett ki bontó enzimeket. Ezek az anyagok, ha felszívódnak és nem ürülnek ki, akadályozzák a szerveink működését, lerakónak a szerveinkben, a kötőszöveteinkben. Bármelyik szervünkben történik a károsodás, az egész szervezetünk gyengül, hiszen elég belátni, ha egy több pilléren nyugvó híd egyik pillére megrongálódik, az egész híd veszélyessé válik! A mi szervezetünk sem működik ebből a szempontból másképpen!

Amit fontos tenni, hogy oldatban tartsuk a felszívódott káros anyagokat, a már lerakódott anyagokat oldjuk ki a kötőszöveteinkből, segítsük a máj munkáját, hiszen a májunk nagyon sok feladatot lát el (epetermelés, és kiválasztás, koleszterintermelés, részt vesz a zsír, szénhidrát, fehérje anyagcserében, immunfehérjék és hormontermelésben, tároló funkciót lát el, méregtelenít). A méregtelenítéssel a szervezetünk savasodását megállíthatjuk és vissza is fordíthatjuk. A méregtelenítéssel javítunk a vesénk működésén. Szebb, puhább kellemes tapintatú lesz a bőrünk.

A méregtelenítés az egészségmegőrzés alapja a mai világunkban.

Ennek megoldására a Herbalance egy egész terméksort bocsát a fogyasztó rendelkezésére.

A méregtelenítő Herbanet teák segítik a máj és a vese munkáját, javítják a keringést, az emésztést.

A Green+ Kombucha segíti a máj munkáját, javítja az emésztést, a teával együtt szűnteti a hasi diszkomfort érzést, javít az ízületi panaszokon, a koleszterinszinten, az immunrendszer működésén, kedvezően befolyásolja a bélflórát.

A Kurkumás termékcsalád regenerálja a májat, részt vesz az immunfehérjék termelésében, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, antioxidáns hatású, segíti az emésztést.

Az Erdei és Arany tapasz ioncserélő gyanta elvén méreganyagokat távolít el a felragasztott helyen, továbbá a megfelelő akupunktúrás pontokon keresztül energetizálja a szervezetet.

A fenti termékekkel jobb szellemi és fizikai aktivitás, nagyobb ellenálló képesség és terhelhetőség érhető el.

A Herbalance nem csak a test méregtelenítésére ad megoldást. A Heiwa tea oldja a feszültséget, nyugodtabb pihentetőbb alvást biztosít anélkül, hogy a reakció időt, a koncentráló-képességet rontaná. Kit ne érintene a stressz manapság? A rossz gondolataink is mérgező hatásúak, hiszen, ha valaki állandóan ideges, feszült, annak előbb, vagy utóbb emésztési gondjai lesznek. Az immunrendszerünk 70%-a az emésztőrendszerünkben van.

Érdemes kipróbálni!

 

Dr. Füleki Mária

tüdőgyógyász – radiológus főorvosnő

 

 
free pokerfree poker

Keresés

Egész-ség Bár Klub

Jelöljön a Facebookon!

Reklámok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Adatvédelem - Impresszum - Médiaajánlat - Oldaltérkép